Oferte, Vacante, Sejururi in Regiunea Kusadasi - Alfitravel.ro

ASENA HOTEL
Vezi oferte
CNic HELLINIS
Vezi oferte
AQUASIS DELUXE RESORT & SPA
Vezi oferte
SIX SENSES KAPLANKAYA
Vezi oferte
AURUM MOON HOLIDAY RESORT
Vezi oferte
GRECOTEL DAPHNILA BAY THALASSO
Vezi oferte
KORUMAR EPHESUS BEACH & SPA RESORT HOTEL
Vezi oferte
LE BLEU HOTEL & SPA
Vezi oferte
CHARISMA DE LUXE HOTEL
Vezi oferte
AQUASIS DE LUXE RESORT AND SPA
Vezi oferte
DIDIM BEACH RESORT
Vezi oferte
BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT
Vezi oferte
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE (ex. MAJESTY CLUB KUSTUR)
Vezi oferte
PANORAMA HILL HOTEL
Vezi oferte

Destinatii

Regiunea Kusadasi

Kusadasi, supranumită şi Insula Păsărilor, - în turcă kus înseamnă pasăre şi ada(si) e echivalentul pentru insulă - este o minunată staţiune la Marea Egee situată la numai 1.300 de kilometri distanţă de Bucureşti si la 90km de Izmir, foarte aproape de recunoscutele situri precum Epheus, Didyma,Priene si Miletos.

Kusadasi este una dintre locațiile ce trebuie bifate în agenda de orice călător adevărat. Destinația este surprinzătoare, fiind un oraș-stațiune vibrant, în care ca turist nu te vei plictisi niciodata.

Kusadasi este o statiune potrivita pentru toate gusturile. Aici puteti face safari, scuba diving, plimbari cu iahtul, situri arheologice, cetati antice, shopping, discoteci, cluburi, hoteluri de trei, patru si cinci stele, restaurante, terase, parcuri de distractie, plaje, bai turcesti si plimbari interminabile.

Daca alegeti Kusadasi va puteti bucura de cele 5 plaje, puteti vizita situl antic Efes, unul dintre cele mai bine conservate din lume, Casa Sf. Fecioare Maria unde si-a trait ultimii ani din viata cea mai importanta figura a crestinatatii, Templul Zeitei Artemis - una din cele 10 minuni ale lumii antice, Moscheea Isabey, terasele de calcar de la Pamukkale supranumite si castelul de bumbac.

Kusadasi are o clima tipic mediteraneana cu veri caniculare si ierni blande astfel incat va asteapta pe tot parcursul anului cu siturile sale arheologice, cu marea sa turcoaz, cu natura sa incomparabila, elemente extrem de faforabile pentru o vacanta ideala!