Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

HOTEL DERICI, Kusadasi, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere: Hotelul Derici este situat la doar cativa pasi de litoralul Marii Egee. Are o terasa pe acoperis cu piscina si fiecare camera are balcon si Wi-Fi gratuit.
Localizare: Hotelul Derici se afla in Kusadasi. Este la 3 minute de mers cu masina de Insula Porumbeilor si la mai puLLin de 7 km de parcul acvatic Adaland. Ruinele romane ale Bibliotecii lui Celsus sunt la numai 20 km distanta.
Dotari camere: Toate camerele hotelului Derici sunt dotate cu aer conditionat si includ o baie privata moderna, TV prin satelit si minibar.
Facilitati hotel: Dimineata, hotelul serveste un mic dejun tip bufet. Seara, oaspetii pot savura cina pe terasa in aer liber cu vederi catre soarele care apune peste oras si mare. Hotelul include un centru de fitness, o cada cu hidromasaj si o baie de aburi. De asemenea, exista o piscina interioara. Activitatile de agrement din zona includ navigatie, windsurfing si volei pe plaja.

Website: http://www.dericihotel.com/en/

Informatii HOTEL DERICI, Kusadasi

  • Facilitati camere


    Toate camerele hotelului Derici sunt dotate cu aer condiţionat şi includ o baie privată modernă, balcon, wi-fi gratuit, TV prin satelit şi minibar

  • Facilitati hotel


    Hotelul include un centru de fitness, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, o piscină interioară, piscina exterioara pe acoperis, restaurant

  • Localizare


    Hotelul Derici se află în Kuşadası. Este la 3 minute de mers cu maşina de Insula Porumbeilor şi la mai puţin de 7 km de parcul acvatic Adaland.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

PALMIN HOTEL
PALMIN HOTEL
Kusadasi
de la
166 EUR
NOTION KESRE BEACH
NOTION KESRE BEACH
Kusadasi
FAUSTINA HOTEL
FAUSTINA HOTEL
Kusadasi
de la
161 EUR