Oferte de Vacante si Sejururi 2024 in Regiunea Mallorca,

Regiunea Mallorca
Alege data 2 adulti
recomandat ALFItravel
de la186EUR
Vezi oferte
recomandat ALFItravel
de la232EUR
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte

Regiunea Mallorca

Mallorca – Perla Mediteranei

In direcţia nord-vest de Ibiza se află Mallorca, cea mai mare insulă dintre Insulele Baleare, destinaţie turistică de TOP in Europa, atrăgând peste 6 milioane de turişti anual. 

Despre Mallorca se spune ca este locul preferat de vacanta al milionarilor si al celebritatilor. Asta nu inseamna ca nu este accesibila si celor cu bugete medii si mici care pot sa petreaca o saptamana minunata pe aceasta insula fermecatoare!

Munte, mare, plajă, crescătorie de perle şi nenumărate golfuleţe cu ape cristaline.

Toate aceste minunăţii le putem găsi pe Insula Mallorca,insulă contrastantă, cu orașe agitate și cosmopolite, cu plaje excelente, vreme superbă și cluburi de noapte extravagante, dar și cu secrete ce nu pot fi descoperite într-o singură vizită. 

Mallorca este considerata insula contrastelor, una dintre destinatiile turistice din Europa cele mai vizitate inca din anii '60, iar statiunile de pe litoral au devenit tot mai luxoase, in timp ce peisajul rustic si-a pastrat frumusetea odinioara.

Tarmul atrage iubitorii de relaxare, dar si pe cei activi in vacanta, Marea Mediterana de un albastru stralucitor si plajele cu nisip auriu creeaza cadrul perfect pentru vacanta. Statiunile mari si mici, pot fi gasite peste tot in jurul coastei, mai ales in nord, est si pe tarmurile sudice, oferind totul, de la excursii linistite la distractie. Iahturile cu vele mici si barcile de pescuit din lemn te poarta in golfurile din apropiere si iti arata frumusetile naturale.

Insula situata in inima Balearelor, cu peisaje magnifice, plaje intinse si atractii pentru toate gusturile, are oferte pentru toate buzunarele in privinta hotelurilor.