Oferte vacante si sejururi 2019 in Republica Dominicana

Gran Bahia Principe Bavaro
Vezi oferte
Hotel The Royal Suites Turquesa by Palladium
Vezi oferte
Hotelul Barceló Bávaro Palace Deluxe
Vezi oferte
Hotel Riu Naiboa
Vezi oferte
Hotel Carabela Bávaro
Vezi oferte
Hotel Paradisus Palma Real
Vezi oferte
Hotel The Reserve At Paradisus Palma Real
Vezi oferte
Grand Bahia Principe Turquesa
Vezi oferte
Hotel Occidental Punta Cana
Vezi oferte
Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa
Vezi oferte
Hotel Luxury Bahia Principe Esmeralda
Vezi oferte
Hotel VIK Arena Blanca
Vezi oferte
Hotel Now Larimar
Vezi oferte
VONRESORT ELITE
Vezi oferte
HOTEL CROWNE PLAZA DEIRA 5*
Vezi oferte

Republica Dominicana

Republica Dominicana atrage peste trei milioane de vizitatori anual, fiind astfel una dintre cele mai populare destinatii de vacanta. Marginite de palmieri, plajele cu nisip alb, fierbinte, formeaza un peisaj uimitor.

Paduri tropicale, cascade uimitoare, despresiuni, terenuri de golf, plaje de neuiatat si apa turcoaz definesc cel mai bine Republica Dominicana.

Printre atractiile de neratat din Republica Dominicana se numara: Punta Cana, Fortaleza San Felipe, Insula Catalina, La Romana, Samana, Puerto Plata, Santo Domingo, Insula Saona si multe altele.

Cei ce adora baseball-ul vor fi placut impresionati daca vor participa la meciurile ce se tin pe Estadio Quisqueya, acesta fiin locul in care au inceput carierele multor reprezentanti semnificativi ai baseball-ului.

Cu o multitudine de obiective istorice, muzee si cladiri, Republica Dmominicana a devenit o destinatie turistica iubita in Caraibe.

Oricat de multe ati citi despre aceasta destinatie, Republica Dominicana trebuie vazuta deoarece nu va inceta sa va surprinda si sa va ofere experienta unei vacante memorabile.