Oferte Vacante si Sejururi in Regiunea Marmaris 2024.

Regiunea Marmaris
Alege data 2 adulti
recomandat ALFItravel
de la140EUR
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte

Regiunea Marmaris

Oare cat de minunat si spectaculos poate fi un loc de pe pamant in care vezi ingemanandu-se apele a doua mari?

Acesta este Marmaris - una dintre cele mai frumoase statiuni ale litoralului turcesc, ce se afla in locul unde se intalneste Marea Egee cu Marea Mediterana. Statiunea se gaseste intr-un golf de o frumusete izbitoare si este inconjurata de paduri de pini, ce coboara pana la plajele cu nisip fin si apele marii albastre, limpezi si nepoluate. 

Marmaris este locul ideal pentru un sejur activ in Turcia. Acesta poate fi considerat punctul de plecare pentru croazierele minunate de-a lungul coastei turcesti, oferind in acelasi timp distractie si multiple posibilitati pentru iubitorii „cumparaturilor”.

Din Marmaris puteti pleca in excursii in Rhodos, in insula Cleopatra care este vestita pentru cel mai bun nisip din lume, puteti merge la Pamukkale, Efes, Casa Fecioarei Sf. Maria sau intr-o croaziera de-a lungul coastei Marii Egee.

Orasul in sine este destul de mare si cu multa verdeata, cu palmieri si flori, dispus de-a lungul tarmului golfului inchis. Falezele splendide despart linia hotelurilor de plaja de nisip si pietris, unde turistii isi petrec timpul. Peisajul este de o frumusete aparte, iar marea, rece din cauza raurilor ce se varsa in ea, este foarte limpede.

In Marmaris, verile sunt lungi incepand din mai si terminandu-se spre sfarsitul lunii octombrie.

Destinatia ideala pentru iubitorii de soare, Marmaris este exact  ce va doriti daca sunteti pasionat de scufundari, inot si pescuit, sporturi nautice sau  navigatie, iar daca energia se va afla la cote maxime, atunci si seara veti avea de unde alege in materie de restaurante, cluburi sau cafenele.