Turist in Grecia - Halkidiki (Sithonia) | Simeon Hotel 3*

Va multumim pentru sejurul oferit la Hotel Simeon.

 

A fost minunat totul!

Turist in Egipt - Hurghada | Jasmine Palace Resort & Spa 5*

Tocmai ce ne-am intors de la Jasmine Palace Resort and Spa 5*. Am stat in 4000 proaspat renovat si aproape de plaja. Am avut un ponton foarte lung, puteai merge pentru snorkeling oricand (aveai salvamar langa tine), mancarea diversificata.

Pentru pretul dat pentru acest resort, si-a meritat si ultimul leu.

Turist in Bulgaria - Pomorie | Wave Resort Hotel 4*, perioada 11 - 17.07.2020

ALFItravel: Buna ziua, cum a fost sejurul in Bulgaria?

Turist: A fost maxim tooot. Ne.a placut frf mult. Resortul...mancare...personal. Chiar am ales un resort ffff frumos.  De la 7.00 dimineata până la 24.00. Mâncare chiar bună Și pe toate gusturile

Spectacole în fiecare seară. Ne.a placut chiar mult! O curățenie impecabilă. Personal amabil. Chiar frumos..A meritat banii!

 

"ALFI travel in colaborare cu TEZ tours ne-au oferit o luna de miere de vis. Totul a fost bine pus la punct, nimic de reproșat! Am fost tratați cu respect și seriozitate. Recomand cu drag!"

Brigita

“Personal amabil si oferte foarte bune

Iuliana

“Oameni dedicati si promti! Un site ce inglobeaza foarte multe oferte in destinatii variate.

Madalina

"A fost absolut minunat ! Ne au așteptat la aeroport, am avut o ghida haioasa și profi care ne a amuzat tot drumul pana la hotel, hotelul a fost curat si de calitate. A fost foarte bine toată vacanța. Mulțumesc din suflet ! Voi reveni la Dvs. pt cea de anul viitor și pt diverse alte călătorii."

Turist in Antalya

"Am fost cu agenția in vara asta in Antalya, a fost ff bine si va mulțumesc."

Turist in Antalya

"Multumesc, voi recomanda agentia dvs. pentru promtitudine."

Turist in Antalya

"Salut, ma gândeam dau un review, despre hotelul Jaz Aquamarine. Este un hotel bun, pt. familii mai mult, mâncarea nu este extraordinara, dar merge, are piscine cu apa încălzite și topogane foarte faine, în fiecare seara este câte un spectacol frumușel în amfiteatru, iar pe terase, canta mereu cineva...personalul este foarte drăguț, iar în fiecare zi gasesti câte o surpriza în camera..Singurul aspect negativ, e faptul ca te pun strategic cei de la recepție, într-o camera proasta, ca să vii să le dai 10 dolari, ca să ți-o schimbe cu una mai buna (inca 6 cupluri cu care ne-am întâlnit în resort au pățit la fel). Una peste alta, e un resort foarte ok (în special pt familii, la ora 23 nu mai este activitate. In fiecare zi la cele doua piscine mari, centrale, sunt animatori, care au programe, de dans în apa, gimnastica, yoga... Si multe alte activități, iar seara, poți merge cu acești animatori în club, care e în afara resortului. În club e foarte ok, sunt doar turiști adunați din toate resorturile, nu sunt oameni din Hurghada, doar cei care servesc... Noi am fost, din păcate doar în penultima seara, pt. ca ne-a fost un pic frică, pana am primit anumite detalii, dar oricum e safe"

Turist in Egipt

La multi ani! [...]

In ciuda vremii ploioase a fost cel mai reusit sejur la care am fost in ultimii ani.

Am apreciat foarte mult profesionalismul ghidului si al personalului hotelier. Eu fiind ceva mai pretentios :) am apreciat promtitudinea cu care au rezolvat fiecare situatie. Deasemeni mancarea a fost excelenta si foarte diversificata.

Felicitari si succes in continuare!

Turist in Cipru, Revelion 2020, Hotel Mediterranean Beach