Oferte, Vacante, Sejururi in Insula Creta - Alfitravel.ro

CENTRAL HERSONISSOS HOTEL 3 *
Vezi oferte
Hotel Agrabella 3*
Vezi oferte
Malia Central Apartments
Vezi oferte
MOLOS BAY HOTEL 4*
Vezi oferte
Adele Beach Adelianos Kampos Chania 3*
Vezi oferte
INDIGO MARE 3*
Vezi oferte
YAKINTHOS BEACH 3*
Vezi oferte
EVA BAY HOTEL 4* (adults only)
Vezi oferte
ALMYRIDA BEACH HOTEL & STUDIOS 4*
Vezi oferte
HERSONISSOS VILLAGE HOTEL & BUNGALOWS 4 *
Vezi oferte
MELITI HOTEL 4* (adults only)
Vezi oferte
APOLLONIA BEACH RESORT 5*
Vezi oferte
GIANNOULIS GRAND BAY BEACH RESORT 4*
Vezi oferte
ARIADNE.
Vezi oferte
CRETA PALM RESORT 4*
Vezi oferte

Insula Creta

Insula Creta este localizata in partea central-estica a Marii Mediterane, in sudul Greciei, la intersectia continentelor european, african si asiatic. La nord tarmurile sunt scaldate de Marea Egee iar la sud de Marea Libiei.

Creta este căutată de iubitorii de soare şi mare, istorie, arheologie şi specific local, de pasionaţii drumeţiilor montane şi ai naturii.

Este vestită pentru staţiunile de vacanţă şi plajele sale, pentru siturile şi muzeele sale de arheologie, pentru munţii stâncoşi, peisajele extraordinare şi traseele de drumeţie montană, pentru oraşele încărcate de istorie şi satele sale ce şi-au păstrat caracterul tradiţional.

Plajele cu nisip fin ale insulei Creta, scaldate de ape de culoarea turcoazului, forma alungita, diferita de restul Greciei (un lant de munti inalti care o impart in mai multe province), civilizatia minoica si vestigiile care stau marturie lungii ei istorii fac din aceasta insula cea mai cautata destinatie din Grecia. Este un paradis turistic dotat cu hoteluri de prima clasa, sate de vacanta si bungalow-uri amplasate pe malul marii sau in apropierea acestuia.