Oferte Vacante si Sejururi in Didim 2024.

Didim
Alege data 2 adulti
recomandat ALFItravel
de la268EUR
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte

Didim

Didim este o mica statiune turceasca situata pe coasta Marii Egee, in sud-vestul Turciei la doar 75 km de Kusadasi si cea mai noua destinatie estivala din Turcia. In ultimii zece ani, a devenit o zona foarte cautata de catre turistii locali si straini, datorita dezvoltarii resorturilor dar si pentru plajele intinse, apa curata a marii si ruinele antice.

Adapostit de dealuri anticul oras Didim, totodata frumoasa statiune turistica, aduce surprinzatoare argumente turistilor dornici sa-l viziteze. 

Este un oras cu o istorie de peste 8 milenii, iar potrivit legendei, numele Didim vine de la cuvantul „Didyma,” care se traduce „gemeni”. Se spune ca pe meleagurile acestui oras s-au intalnit Zeus si Leto si i-au procreat pe gemenii Apollo si Artemis. Ba chiar, principala atractie a orasului este Templul lui Apollo, ale carui ruine se pot vedea si astazi. 

Latura mitologica, impreuna cu frumusetea plajelor cu nisip auriu, vor face ca vacanta in Didim sa fie una de neuitat. Aici se impletesc aventura cu relaxarea, misterul lumii antice cu tentatiile lumii moderne. 

Exista o lista intreaga cu lucruri pe care le poti descoperi si experimenta intr-o vacanta in Didim, indiferent ca esti venit aici pentru distractie sau pentru relaxare totala. Didim este locul in care sa incerci baile turcesti, masajul cu arome si, fara indoiala, celebrele bucate traditionale Kofte, Gozleme si Ayran. Toate in pauzele dintre drumetiile si excursiile catre cele mai impresionante si populare atractii turistice, regasite intr-o vacanta in Didim.

Atmosfera fantastica din Didim este cu adevarat contagioasa. Odata ajuns aici, te vei adapta imediat stilului de viata relaxat, in care cuvintele de ordine sunt mare si soare! Locul ideal pentru o vacanta de vis.