Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

President Business , Baile Felix, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Va informam ca incepand cu data de 03 10 2021 pentruturistii care au serviciile de tratament incluse in pachetele de serviciiachizitionate vor fi necesare urmatoarele documente:
 
 
-       Biletde trimitere de la medicul de familie cu recomandarea: recuperare medicala
-       Cardde sanatate

 In sezon (30.05-18.09.2021) se pot face rezervari doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica. In extrasezon sejur minim 3 nopti.

Cea mai noua facilitate de cazare din Complexul President este Hotel President Business****. Fiind lipit de corpurile Standard si Superior ale Hotelului President, cladirea hotelului include la parter Restaurantul, la etaj 1 trei Sali de conferinta si corpul administratic, iar la et 2, 3, 4 si 5 sunt dispuse camerele. Hotelul are 62 de camere duble si 8 apartamente. Toate camerele si apartamentele dispun de balcon, Smart TV, seif, minibar, climatizare, fotoliu extensibil pentru cazarea copiilor, etc, fiind mobilate intr-un stil modern, ce imbina materialele modern cu fierul si lemnul. De la et 1 exista o pasarela care traverseaza drumul dintre Hotelul President si Aqua Park-ul President, astfel ca se poate ajunge dintr-un colt in altul al Resort-ului, fara a fi nevoie sa se iasa din cladire.

Hoteluri similare

President
President
Baile Felix
de la
93 EUR
President Spa
President Spa
Baile Felix
de la
92 EUR
International Baile Felix
International Baile Felix
Baile Felix