Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

President Spa, Baile Felix, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul President Spa 4*, parte a President Hotels Group este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel Aqua President 4*. Facilitati hotel: Hotelul dispune de 45 de camere duble superior si 5 apartemente superior avand o capacitate totala de cazare de 110 locuri, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare pazita, restaurant, piscina exterioara cu bar integrat, cu apa termala, o zona dedicata pentru servicii SPA, sauna, jacuzzi, salon de masaj, salon de cosmetica si manichiura/pedichiura, sala de conferinte, zona amenajata special pentru copii. Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV LCD, telefon, baie cu dus / cada, uscator de par, balcon.

Informatii President Spa, Baile Felix

  • Camere

    aer conditionat, minibar, TV LCD, telefon, baie cu dus / cada, uscator de par, balcon.

  • Facilitati

    Hotelul dispune de 45 de camere duble superior si 5 apartemente superior avand o capacitate totala de cazare de 110 locuri, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare pazita, restaurant, piscina exterioara cu bar integrat, cu apa termala, o zona dedicata pentru servicii SPA, sauna, jacuzzi, salon de masaj, salon de cosmetica si manichiura/pedichiura, sala de conferinte, zona amenajata special pentru copii.

  • Locatie

    Hotelul President Spa 4*, parte a President Hotels Group este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel Aqua President 4*.

Hoteluri similare

President Business
President Business
Baile Felix
Hotel President
Hotel President
Baile Felix
de la
388 EUR
International Baile Felix
International Baile Felix
Baile Felix