Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

MASTER FAMILY CLUB 5* (ex. EX:ASKA COSTA HOLIDAY CLUB), Side, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

LOCALIZARE
Master Family Club este situat in Antalya, cel mai popular loc pentru a savura marea, nisipul si soarele, la 20 km de centrul orasului Manavgat. Aeroportul Antalya se afla la 87 km de hotel.

FACILITATI
Plaja: plaja de nisip si cu pietricele se afla in apropierea hotelului.
Piscine: piscina mica, piscina pentru copii, piscina Aquapark pentru adulti si piscina interioara.
Wi-Fi: se ofera acces la Wi-Fi.
Wellness: masaj balinez, masaj tailandez, masaj suedez, aromaterapie, masaj cu ciocolata, masaj antistres, masaj cu drenaj limfatic, centru de fitness, sauna.
Divertisment pentru adulti: mini-fotbal, volei de plaja, tenis de masa, darts, muzica live, petreceri pe plaja, spectacole de dans, spectacole muzicale, spectacole acrobatice.
Divertisment pentru copii: pictura pe fata, jocuri sportive, jocuri de masa, zile tematice speciale.

RESTAURANT
Restaurantul principal ofera mic dejun copios care satisface gusturile tuturor. Barul din hol, barul de pe plaja, snack-barul de langa piscina si Cafe Garden ofera o varietate de arome si mancaruri pe tot parcursul zilei. In restaurantele a la carte sunt servite fructe de mare si cele mai delicioase mancaruri turcesti. Pranzul si cina restaurantului principal sunt exemple remarcabile din bucatarie turceasca si internationala.

CAMERE
Toate unitatile de cazare dispun de cheie electronica, seif digital, TV, linie telefonica directa, aer conditionat, mini-bar, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, balcon, baie cu dus, Wi-Fi, articole de baie si uscator de par. 

STANDARD ROOM (20 mp) - capacitate 4 persoane, vedere la mare si gradina;
ROOM WITH BUNK BEDS (24 mp) - capacitate 4 persone, vedere la gradina;
SUITE FAMILY ROOM (26 mp) - capacitate 4 persoane, vedere la gradina.
 
web: https://masterfamilyclub.com/en/overview.html

Facilitati MASTER FAMILY CLUB 5* (ex. EX:ASKA COSTA HOLIDAY CLUB)

  • Aqua Park Aqua Park
  • Plaja privata Plaja privata
  • Sezlonguri la plaja Sezlonguri la plaja
  • Hotel pentru familii cu copii
  • Piscina exterioara
  • Teren de sport Teren de sport

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Club Nena Hv-1/5*
Club Nena Hv-1/5*
Side
de la
109 EUR
VOX MARIS RESORT
VOX MARIS RESORT
Side
de la
135 EUR
FUN & SUN LIFE SIDE
FUN & SUN LIFE SIDE
Side
de la
189 EUR