Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere
Construit in 2011, cu o suprafata de 12.000 mp, hotelul dispune de 300 camere repartizate astfel: 245 camere standard (suprafata 35 mp, capacitate maxima 3 pax) ; 45 camere cu paturi supraetajate (suprafata 35 mp, capacitate maxima 3 pax) ;10 camere familiale (suprafata 50 mp)Localizare: pe plaja, la 7 km de centrul orasului Side si la 55 km de aeroportul din Antalya. 
Dotari camera: aer conditionat, telefon, televizor, minibar, uscator de par, baie cu dus, seif, balcon, parchet.
Facilitati hotel: restaurant principal , 3 restaurante a la carte (turcesc, italian,chinezesc) patiserie, 6 baruri, piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, aniamtie, amfiteatru, animatie pentru copii, aerobic, gimnastica, darts, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, mini club, sala de jocuri, biliard, play station, discoteca,sauna baie turceasca, fitness. 
Servicii cu plata: inchirieri masini, servicii medicale, spalatorie, curatatorie, tratamente de frumusete, masaj peeling, coafor, fotograf, baby sitting, sporturi nautice motorizate, freshuri. Plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite. 
Alte informatii: - in restaurante, tinuta este obligatorie; - pentru restaurantele a la carte, sunt necesare rezervari, cu cel putin o zi inainte; - bauturile alcoolice nu se servesc turistilor sub 18 ani; - animalele de companie nu sunt permise. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Web: https://www.ameliahotels.com/en/seamelia-beach-resort/?dil=en

Facilitati SEAMELIA BEACH RESORT 5*

  • Plaja privata Plaja privata
  • Piscina exterioara
  • Mini Club
  • Program animatie

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

SIDE MOON PALACE HOTEL
SIDE MOON PALACE HOTEL
Side
de la
144 EUR
Trendy Aspendos Beach
Trendy Aspendos Beach
Side
de la
201 EUR
Adalya Resort & Spa
Adalya Resort & Spa
Side
de la
212 EUR