Oferte Vacante si Sejururi in Istanbul 2022.

Istanbul
Alege data 2 adulti
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte

Istanbul

Istanbul – metropola dintre lumi

Stă pe două continente, între Apus şi Orient, un oraş cosmopolit şi modern care a rămas fidel moştenirii sale istorice prin vechile palate, bazilici, moschei şi bazaruri şi, prin aura sa de intrigă şi mister,Istanbul,cel mai mare oraş al Turciei conduce în topul celor mai vizitate destinaţii de vacanţă ale lumii.

Este centrul cultural, financiar, industrial şi cel mai mare port al Turciei şi, deşi din 1923 oraşul a pierdut calitatea de capitală în favoarea oraşului Ankara, Istanbul a rămas centrul economic cel mai important al ţării. Si, cu cei aproximativ 18 milioane de locuitori este una dintre cele mai mari metropole din lume.

Istabulul este un oras care fascineza si te face sa te intorci in el iar si iar.Istanbul ,este leaganul civilizatiilor.Te intalnesti cu ele in centrul peninsulei istorice unde se afla situate cartierele Sarayburnu( Capul Palatului) si Sultanahmet(Moscheea Albastra). In aceasta zona se gasesc cele mai somptuoase moschei,cele mai mari biserici,cele mai bogate muzee si palatul imperial Topkapi.Istanbulul se afla situat pe sapte coline ca si Roma,doua dintre acestea se afla aici,in peninsula istorica.

Într-un oraș atât de divers precum Istanbul, nu te vei plictisi niciodată. Moschei, bazaruri, plimbări cu barca pe Bosfor, zona asiatică, apusuri minunate, baclavale și oameni veseli. Chiar ai de unde alege!

Iar pentru a vizita aceste adevărate minuni nu vă trebuie nici măcar prea mulţi bani, Istanbul fiind un oras foarte ofertant ce acorda posibilitatea vacantei dorite oricarui turist.