Oferte de Vacante si Sejururi 2021 in Circuite Spania,

Circuite Spania
Alege data 2 adulti
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte
Vezi oferte

Circuite Spania

Regatul Spaniei sau Spania este o tara poziționată în Europa Occidentală și ocupă cea mai mare parte a Peninsulei Iberice, precum și două arhipelaguri (Insulele Canare în Oceanul Atlantic, respectiv Insulele Baleare în Marea Mediterană) și două orașe (Ceuta și Melilla) în nordul Africii, precum și alte insule de dimensiuni reduse situate în vecinătatea țării. 

Suprafața totală a Spaniei este de 504.782 km², din care 499.543 km² reprezintă uscat și 5.240 km² apă,iar populatia sa este de 45.200.737 de locuitori. 

Spania este una dintre destinaţiile turistice din Europa cel mai des vizitate, şi aceasta nu numai datorită poziţiei sale geografice avantajoase. Cei mai mulţi turişti îşi petrec vacanţele pe plajele spaniole de pe ţărmul Mării Mediterane în lunile de vară, în timp ce primăvara este anotimpul cel mai potrivit pentru a vizita monumentele istorice şi a admira frumuseţile naturii din regiunile interioare ale ţării. Toamna vă aşteaptă Andaluzia cu atmosfera ei romantică. Întreaga Spanie este înfloritoare şi plină de frumuseţe în toate cele 365 de zile ale anului!