Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

XANADU ISLAND HOTEL, Akyarlar, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotel Xanadu Island este un hotel exclusivist, situat pe o peninsula privata, inconjurata de gradini si cu priveliste minunata asupra Marii Egee.
Hotel: situat la 60 km de aeroportul Bodrum si la 25 km de centrul orasului Bodrum, in localitatea Akyarlar, pe malul marii.

Construit in anul 2010, suprafata totala - 55 000 m2.

Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 4 nivele Main Building, 8 Bungalow-uri, 9 corpuri Villa cu 2 nivele si corpul SPA.

Main Building:
56 courtyard suite cu o camera (20 camere connection Courtyard Suite, unite prin usa; max. 2+2 pers., 51 m2);
8 manor house suite cu doua camere (living, dormitor cu usa, dressing, max. 2+2 pers., 72 m2);
25 romance suite cu doua camere (living, dormitor fara usa, dressing, baie, max. 2 pers., 60 m2).

Bungalow:
50 sunset suite cu doua camere (living, dormitor cu usa, max. 2+2 pers., 70 m2);
19 deluxe suite cu doua camere (living, dormitor cu usa, max. 2+2 pers., 80 m2);
30 Elegance Suite cu trei camere (living cu zona de birou, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, max. 4+2 pers., 92 m2);
8 lavender suite cu doua camere (2 dormitoare cu usa (unul dintre dormitoare are zona de living), dressing, 2 bai: una cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri, max. 4+2 pers., 110 m2);
14 Executive Suite cu trei camere (living cu zona de sufragerie, 2 dormitoare cu usa, dressing, 2 bai: una cu jacuzzi, max. 4+2 pers., 124 m2);
3 royal suite cu patru camere (living cu zona de sufragerie, 3 dormitoare (unul cu dressing), birou, 3 bai (una cu jacuzzi), 2 terase mobilate (una cu zona de sufragerie), max. 6+2 pers., 238 m2, servicii VIP);
14 King suite cu doua camere (living cu mobila tapisata si zona de sufragerie, dormitor cu usa, dressing, baie cu jacuzzi, balcon mobilat, max. 3 pers., 80 m2).

Villas:
8 Premium villa cu 2 nivele (la nivelul I: living cu zona de birou si zona de sufragerie, toaleta, bucatarie utilata, camera pentru personal dedicat cu intrare separata din curte, baie cu dus, piscina proprie; la nivelul II: 3 dormitoare cu usa, dressing, 3 bai (una cu jacuzzi), max. 8+2 pers., 284 m2, servicii VIP);
1 Royal villa cu 2 nivele (nivelul I: living cu zona de sufragerie, dormitor cu dressing, baie, birou, bucatarie utilata, debara, dormitor pentru personal dedicat cu baie si intrare separata, 2 terase cu zona de sufragerie (una pentru 4 pers., a doua: cu barbeque – pentru 8 pers.), piscina proprie; nivelul II: 4 dormitoare (2 dormitoare cu bai, un dormitor cu dressing, baie cu jacuzzi, sauna si baie cu aburi, terasa cu sezlonguri, alt dormitor cu dressing, baie cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri, max. 11 pers., 537 m2, servicii VIP).

Internet: www.xanaduhotels.com.tr

Informatii XANADU ISLAND HOTEL, Akyarlar

  • Facilitati camere


    Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase tipuri de camere (Courtyard, Connected Courtyard, Manor House , Romance, Sunset, Seluxe, Elegance, Lavender, Executive, Royal), dar si doua categorii de vile, Premium si Royal Villa. Acestea sunt prevazute cu aer conditionat, telefon, minibar, seif, internet WIFI, TV prin satelit.

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de restaurant principal, 3 restaurante a la carte (accesul este permis doar persoanelor cu varsta mai mare de 12 ani), baruri, lobby bar, sala de fitness, piscina interioara cu sectiune dedicate copiilor, 2 piscine exterioare, piscina exterioara pentru copii, sala de jocuri, bowling, teren de tenis, centru SPA, club pentru copii, sala de conferinte.

  • Localizare


    Hotelul este situat departe de agitatia cotidiana a orasului Bodrum, pe o peninsula, inconjurat de marea Egee, la distanta de 65 km fata de aeroport si  25 km departare de centrul orasului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA
ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA
Akyarlar
KEFALUKA RESORT 5*
KEFALUKA RESORT 5*
Akyarlar
de la
266 EUR
RADISSON COLLECTION BODRUM
RADISSON COLLECTION BODRUM
Akyarlar