Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Village Mare Residence, Sithonia, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Village Mare Residences este situat in peninsula Sintonia Halkidiki in districtul Kalívia. Aeroportul Salonic este la 70 km distanta.
Village Mare Residences oferă cazare în Kalívia Poliyírou. Cea mai apropiată plajă este la numai 100 de metri. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.
Unităţile de cazare au aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate includ o zonă de relaxare şi/sau de luat masa. Oaspeţii au la dispoziţie un cuptor, un frigider şi un aparat de cafea. Lenjeria de pat este inclusă.
Village Mare Residences oferă un grătar. În apropiere există parcare publică gratuită.
Vourvourou este la 43 km. Cel mai apropiat aeroport este cel al oraşului Salonic, situat la 70 km de Village Mare Residences.
Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
web: http://villagemare-residence.gr/index.php/en/

Facilitati Village Mare Residence

  • Aer conditionat Aer conditionat

Informatii Village Mare Residence, Sithonia

  • Facilitati camere


    Aer conditionat, zona de relaxare cu 2 canapele, dormitor separat cu pat matrimonial ( sau 2 paturi single), Wi-Fi gratuit, Tv, dulap pentru haine, bucatarie, fehon.

  • Facilitati hotel


    Village Mare este alcatuit din 10 apartamente recent renovate care vor oferi un maxim de comfort. Te poti relaxa pe coasta Mediteraneeana la doar 100 de metri distanta de hotel sau personalul hotelului te poate ajuta cu organizarea excursiilor zilnice, croaziere si transferuri (contra cost).

  • Localizare


    Se afla la 4 km de Gerakini, 15 km de Nea Moudania si 22 km fata de Nikiti. In apropiere sunt taverne si restaurante, unde poti savura bucate grecesti.
    Kalives este o așezare turistică cu o plajă mare în golful Kassandra. În zona Kalives există un loc numit Molivopirgos. Această zonă a fost identificată ca o așezare a epocii bronzului

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Makednos Hotel
Makednos Hotel
Sithonia
de la
944 EUR
Melissa Gold Coast Hotel
Melissa Gold Coast Hotel
Sithonia
de la
84 EUR
Serenity Suites (Nikiti, Sithonia)
Serenity Suites (Nikiti, Sithonia)
Sithonia