Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

TROPIC PARK, Malgrat de Mar, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere HOTEL TROPIC PARK:
Hotelul este situat in statiunea Malgrat de Mar, la 100 de metri de plaja si la numai 500 de metri de centrul orasului. Hotelul reprezinta o varianta potrivita de cazare pentru doritorii de vacante relaxante, iubitori de distractie sau familisti.

Tip masa: 
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL TROPIC PARK: 
Hotelul se afla la o distanta  de 75 de km de aeroportul din Barcelona, si la 35 de km de aeroportul Girona.

Plaja: 
Plaja cu nisip se afla la aproximativ 100 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere: 
Hotel Tropic Park dispune de 200 de camere, dotate cu aer conditionat, incalzire centrala, TV satelit, minibar, radio, seif (contra cost), baie complet echipata, balcon, sistem de inchidere Key-Card, vedere spre mare, piscina sau gradina. Patuturi pentru copii gratis. Curatenia in camere se face zilnic.

Facilitati HOTEL TROPIC PARK: 
Hotelul dispune de 4 piscine (2 exterioare, una acoperita si climatizata si una pentru copii), terasa, sauna (contra cost), parc si zona de joaca pentru copii, sala de jocuri (contra cost), biliard (contra cost), piano-bar, snack-bar, video si ecran TV mare, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, Wi-Fi gratuit, sala de gimnastica (gratuit), programe de animatie si divertisment.

Facilitati copii: 
Hotel Tropic Park are loc de joaca pentru copii, parc pentru copii, animatie.

Web:  www.tropic-park.com

Informatii TROPIC PARK, Malgrat de Mar


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera demipensiune sau pensiune completa Hotelul are un restaurant tip bufet, un snack bar si un bar. La cerere se pot asigura meniuri pentru diete speciale.

  • Facilitati camere


    Camerele standard sunt prevazute cu aer conditionat, telefon, terasa mobilata, TV satelit cu canale de muzica, seif (contra cost), minibar (contra cost), baie, uscator de par. Camerele Premium au in plus: acces gratuit la internet WIFI, cadou de bun venit, halate de baie, frigider gratuit, late check-out (in functie de disponibilitate, se solicita la sosire).

  • Facilitati copii


    Cei mici aula dispozitie miniclub, sala de jocuri mecanice, biliard, tenis de masa, teren de joaca, program speciale de animatie, piscina.

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, restaurant, snack bar, bar, animatie, programe de divertisment seara, tenis de masa, biliard (contra cost), loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, parcare privata (10 euro.zi), 4 piscine, prosoape la piscina sau pe plaja (garantie 5 euro), centru fitness, solarium, sauna (contra cost).

  • Localizare


    Hotelul este situat la 100 m de plaja statiunii Malgrat de Mar, la cca 400 m de centrul statiunii si la 66 km fata de aeroportul din Barcelona.

  • Sport si divertisment


    Oaspetii hotelului au la dispozitie 4 piscine (una pentru adulti si una pentru copii pe terasa principala, una pe acoperisul hotelului si una interioara), sala de fitness, tenis de masa, biliard, solar, sauna (4 euro/ora), sala cu jocuri mecanice, tenis de masa, biliard, animatori, programe de divertisment seara.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

AQUA HOTEL SILHOUETTE & SPA (EX AQUA BELLA PLAYA)
AQUA HOTEL SILHOUETTE & SPA (EX AQUA BELLA...
Malgrat de Mar
de la
210 EUR