Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Thalero Holiday Center, Insula Lefkada, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

La Thalero Holidays Center veți găsi o piscină în aer liber. La aproximativ 700 de metri, puteți vizita plaja din Ligia, care este organizata, cu ape limpezi și umbrele sub eucalipti. Plajele din Kastro, Ai-Giannis și Gira se află într-o distanță scurtă (5 km) de la hotel. La Thalero Holidays Center exista camere duble (20 m2) și camere triple (30 m2). Camerele duble au 2 paturi de o persoană și camerele triple au două paturi de o persoană și un alt pat separat care poate fi folosit ca canapea.
web: http://www.thalero.gr/

Facilitati Thalero Holiday Center

  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Chicineta Chicineta
  • Free parking Free parking

Informatii Thalero Holiday Center, Insula Lefkada

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera cazare fara masa. Hotelul are un bar la piscina.

  • Facilitati camere


    Toate camerele au aer conditionat (5 euro/zi), baie cu dus, uscator de par, balcon, TV satelit, chicineta cu frigider si plita electrica, seif (10 euro/saptamana), acces gratuit la internet WIFI. Camerele duble au 20 mp, cele triple au 30 mp.

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie, inchiriere masini si biciclete, loc de joaca pentru copii, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata, tenis de masa, piscina exterioara pentru adulti si copii, bar la piscina, biblioteca.

  • Localizare


    Hotelul este situat la 300 m de plaja, 5 km de capitala insulei, Lefkas si 24 km de aeroport. In apropiere se afla magazine, restaurante si baruri.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Odyssey Hotel Lefkada
Odyssey Hotel Lefkada
Insula Lefkada
de la
64 EUR
Bel Air Hotel
Bel Air Hotel
Insula Lefkada
de la
81 EUR
Kalypso Hotel - Lefkada
Kalypso Hotel - Lefkada
Insula Lefkada
de la
78 EUR