Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Sun Island Resort 4*, Regiunea Maldive,

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Complexul de lux Sun Island Resort & Spa oferă 9 opţiuni de luat masa, o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi. Toate vilele sunt spațioase şi au TV prin cablu şi balcon.
Vilele de la Island Sun Resort includ zonă de relaxare şi DVD player. Baia privată este dotată cu duş cu apă caldă şi cadă.
Pentru oaspeții pasionați de aventură, complexul oferă partide de pescuit dimineața și seara, opțiuni pentru pescuitul la adâncime, excursii, vizitarea mai multor insule și plimbări cu hidroavionul. Centrul spa Araamu oferă tratamente ayurvedice, corporale și faciale. În centrul insulei sunt disponibile magazine și buticuri care comercializează mai multe produse necesare în vacanță, produse de lux și suveniruri.
Opțiunile de luat masa variază de la produse din producția proprie, servite la restaurantul ZERO direct din grădina proprietății, la bufetele de la restaurantele Maaniya și Southern Star. Restaurantul Sun Star oferă preparate thailandeze, iar Ristorante Alí Pontile servește mâncăruri japoneze și italiene à la carte. Oaspeții pot savura băuturi la barul Golf, barul Mekunu, barul de la piscină, barul din hol și la barul Sunrise, iar cafeneaua Vaani oferă preparate și băuturi nonstop.
Oaspeții pot ajunge la Sun Island Resort & Spa cu un zbor intern de la Aeroportul Internaţional Male, călătoria durând 17 minute. Serviciul de transfer obligatoriu oferit de complex este disponibil la un cost suplimentar, care va fi plătit la sosire.
Internet: https://sunisland-maldives.com/

Hoteluri similare

RIU Atoll Maldives
RIU Atoll Maldives
Regiunea Maldive
de la
798 EUR
Summer Island Maldives
Summer Island Maldives
Regiunea Maldive
SANDIES BATHALA
SANDIES BATHALA
Regiunea Maldive
de la
781 EUR