Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Sol Tenerife, Playa De Las Americas, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Sol Tenerife se află la 200 de metri de plajă, în staţiunea Playa de las Américas din Tenerife. Proprietatea oferă 3 piscine în aer liber cu şezlonguri, un teren de tenis şi camere cu balcon mobilat, cu vedere parţială sau directă la mare.
Camerele Hotelului Sol Tenerife sunt dotate cu aer condiţionat şi sunt amenajate în culori vii şi cu podea cu gresie. Acestea au TV prin satelit, frigider, birou şi scaun. Băile private includ uscător de păr. În toate zonele hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Hotelul are un club pentru copii, saloane de coafură şi un supermarket. Printre facilităţile sportive se numără un teren de volei şi un mic teren de fotbal. Este disponibil şi un serviciu de masaj.
Restaurantul Hotelului Sol Tenerife serveşte mese internaţionale tip bufet. Există şi 2 baruri, inclusiv unul la piscină.
Terenul de golf Las Américas este la 500 de metri de hotel. Aeroportul Tenerife Sur este la 14 km. Sunt disponibile ambarcaţiuni care oferă transport spre Insula La Gomera într-o călătorie de 35 de minute.
Acesta este locul preferat de turiștii din Playa de las Americas, conform comentariilor independente.
WEB: https://www.melia.com/en/hotels/spain/tenerife/sol-tenerife?esl-k=sem-google%7Cng%7Cc622689664791%7Cmp%7Cksol%20tenerife%20hotel%7Cp%7Ct%7Cdc%7Ca132786320547%7Cg14800287264&gclid=Cj0KCQjw8e-gBhD0ARIsAJiDsaXLaIuC2D9ZMEjgy3LvQiD72OHZsPX54m0ALxG0F_WwqQ0vVvBg5_8aAv_MEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Facilitati Sol Tenerife

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Restaurant Restaurant
  • Hotel pentru familii cu copii
  • Piscina exterioara

Informatii Sol Tenerife, Playa De Las Americas


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului de tip bufet al hotelului cu preparate atat locale cat si internationale ( in restaurant se afla chiar si un colt special unde se gasesc preparate italienesti ), un bar la piscina unde turisti gasesc dintre cele mai diverse gustari si bauturi, un Lounge Bar deschis seara unde se servesc cocktailuri si “La Palapa Bar” care este deschis doar pentru turistii care au All Inclusive.

  • Facilitati camere


    Camerele hotelului sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: aer conditionat, televiziune prin satelit, minifrigider ( contracost pentru camera standard ), telefon ( contracost), seif, uscator de par, birou ( camera standard cu vedere mare ), frigider ( camera standard vedere mare ).

  • Facilitati copii


    Copii beneficiaza de o piscina si se pot distra in mini-club-ul destinat lor ( 5-12 ani ) unde au un program special creat pentru ei cu diverse activitati ( cu petreceri, Treasure Hunt, jocuri, lucru manual ).

  • Facilitati hotel


    Hotelul de 4 stele pune la dispozitia oaspetilor sai foarte multe facilitate cum ar fi: 552 camere, majoritatea cu o foarte buna vedere spre mare, un restaurant de tip bufet cu preparate atat locale cat si internationale, 3 baruri ( La Palapa Bar, Lounge Bar si bar la piscina ), 3 piscine ( 2 pentru adulti dintre care una incalzita pe timpul iernii si 1 pentru copii ), mini-club pentru copii ( 5-12 ani ), supermarket, 2 scene pentru spectacole ( una afara si una inauntru), programe de divertisment, tenis de masa si alte servicii si facilitate contra-cost: teren de tenis, billiard, internet wi-fi, internet-café, serviciu de spalatorie/curatatorie, salon de infrumusetare, serviciu de schimb valutar, babysitter, serviciu rent-a-car.

  • Localizare


    Sol Tenerife se afla in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife. Hotelul este situat langa plaja Troya si la 300 m de cea mai buna zona de surf din sudul insulei. Unul dintre cele mai bune parcuri acvatice din lume, Siam Park, se afla la o distanta de doar 1 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la 15 km departare.

  • Spa & Welness


    Contracost turistii beneficiaza de salon de infrumusetare, masaj, manechiura, pedichiura.

  • Sport si Divertisment


    Pentru petrecerea timpului liber turistii beneficiaza de 3 piscine ( 2 pentru adulti dintre care una este incalzita pe perioada iernii si una pentru copii ), programe de divertisment, aerobic, pilates, darts, tenis de masa, petreceri tematice, show-uri de moda si contracost turistii po avea acces la terenul de tenis.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Spring Hotel BITACORA
Spring Hotel BITACORA
Playa De Las Americas
de la
305 EUR
TIGOTAN LOVERS & FRIENDS (Ex. Dream Noelia Sur) adults only
TIGOTAN LOVERS & FRIENDS (Ex. Dream Noelia...
Playa De Las Americas
de la
341 EUR
Hotel Villa Mandi Golf Resort
Hotel Villa Mandi Golf Resort
Playa De Las Americas
de la
233 EUR