Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

SIX SENSES KAPLANKAYA, Regiunea Bodrum, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul se afla in zona Didim, intr-o zona naturala cu privelisti uluitoare si istorie milenara.
Six Senses Kaplankaya se află în orașul Milas din regiunea Egee, la 84 km de orașul Bodrum, și pune la dispoziție un centru spa. Complexul oferă, de asemenea, un restaurant, o saună și un centru de fitness.
Toate camerele acestui complex au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unități de cazare oferă terasă sau balcon. Dotările suplimentare includ halat de baie, papuci și uscător de păr.
Restaurantele Sage & Sea, Wild Thyme și Mezze by the Sea servesc meniuri unice cu mâncăruri mediteraneene, preparate din ingrediente ecologice.
Acest complex de wellness unic oferă 38 de săli de tratamente spa, inclusiv o cameră de tratamente cu nămol, suite de hidroterapie și camere de spa private pentru cupluri. Zona hidrotermală oferă o varietate de facilități, cum ar fi saună finlandeză, igloo, baie de aburi din cristal, hidromasaj, dușuri experimentale și bazine de terapie pentru picioare, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Oaspeții pot opta și pentru tratamentele spa concepute exclusiv de Six Senses Kaplankaya. Aceste tratamente variate includ masajul acvatic Watsu și Rasul, terapia cu nămol autentic turcească.
Experții proprietății oferă servicii personalizate cum ar fi: revenirea la o greutate sănătoasă, escapade yoga, activități de detensionare și reconectare, activitățile de wellness și divertisment pentru tineret, escapade în familie, tratamentele energizante, precum și serviciul de organizare de nunți legendare pe țărmuri legendare.
Acest complex are 3 zone de plajă privată. Sunt disponibile, de asemenea, diverse activități, cum ar fi yoga, pilates, kinesis, drumeții, meditații, excursii cu elicopterul și multe altele.Proprietatea oferă servicii de transfer cu mașina, iahtul sau elicopterul privat de la/la cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 48 km.
Internet: https://www.sixsenses.com/en/resorts/kaplankaya

Informatii SIX SENSES KAPLANKAYA, Regiunea Bodrum

  • Drinks & Food


    Restaurant principal unde se servesc mese tip bufet la micul dejun si la cina; restaurant la piscina cu specific Otoman , restaurant pescaresc la malul marii, bar la piscina, cafe-bar lounge, Alchemy Bar unde se pot servi si preparate raw

  • Facilitati camere


    Camerele au toate vedere la mare. Camera deluxe are 54 mp, balcon privat, baie de marmura cu cada, suprafata de imbracat separata, cosmetice organice de baie, feon, saltea de yoga, geanta de plaja si papuci, seif, umbrela, facilitati de ceai si cafea, minibar, apa de baut, televizor LCD cu satelit, bluetooth speaker, aer conditionat si controlul luminilor, wi-fi de mare viteza.

  • Facilitati hotel


    Hotelul are 141 de camere din care 75 in cladirea principala si 66 de vile.

    Hotelul are un restaurant cu specific de fructe de mare, un restaurant bar cu specific egean si mediteranean .Exista de asemenea 3 baruri dintre care unul la piscina. Mancarea este facuta din produse naturale organice provenind din gradinile si ferma hotelului. Bucatarii sefi au o vasta experienta in industria de restaurante.

    Hotelul dispune de centru SPA pe o suprafata de 10.000 mp iar activitatile de SPA sunt facute cu profesori renumiti. Hotelul are 2 restaurante-bar si un restaurnat obisnuit, avand de asemenea 3 baruri. Exista 3 plaje cu sezlonguri, prosoape si umbrele gratuite. Detine piscina interioara si exterioara si piscine private la vile. Hotelul are receptie deschisa nonstop

    Exista activitati in interior si in exterior ale Clubului pentru copii, yoga, catarari, volei, tenis, cinema in aer liber, mancare pentru copii, lectii de gatit entru copii si se pot lua lectii de inot la cerere

  • Localizare


    Hotelul se afla in zona Didim, intr-o zona naturala cu privelisti uluitoare si istorie milenara

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

SALMAKIS RESORT & SPA
SALMAKIS RESORT & SPA
Regiunea Bodrum
de la
216 EUR
LUJO Art & Joy HOTEL BODRUM
LUJO Art & Joy HOTEL BODRUM
Regiunea Bodrum
de la
633 EUR
VOYAGE BODRUM
VOYAGE BODRUM
Regiunea Bodrum
de la
324 EUR