Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Royal Hotel and Suites Halkidiki 4*, Kassandra, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Călătoria tocmai a început și vacanțele de vară în Halkidiki merg mână în mână cu soarele grecesc, mirosul pinilor și frumusețea apelor cristaline ale golfului Toroneos. La Royal Hotel and Suites, unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele din Halkidiki, sunteți binevenit să petreceți unele dintre cele mai relaxante vacanțe din viața dumneavoastră într-un sat frumos, Polichrono, Halkidiki, de pe peninsula Kassandra, printre dealuri verzi și la mică distanță de marea albastră și limpede din Polichrono!
Puteți să vă relaxați la piscină sau să faceți scufundări la una dintre cele mai bune plaje din Halkidiki și, în primul rând, plaja premiată cu steag albastru din Polichrono. Veți putea să vă răcoriți sub soarele cald grecesc cu un cocktail de la barul de la piscină și să gustați mâncăruri tradiționale mediteraneene de la restaurantul Symposium. Puteți să vă petreceți ziua practicând activități sportive, iar când soarele apune, să faceți o plimbare pentru cumpărături la piața Polichrono (la doar 200 m de hotel). Pentru divertismentul de seară, puteți alege Kallithea sau Hanioti, cele mai cosmopolite două destinații din Kassandra, la numai 3 km de hotel.
Va fi alegerea ideală pentru vacanțele de familie, precum și pentru cuplurile care caută oferte all inclusive sau pachete de demipensiune în Kassandra, Halkidiki. Hotelul Royal și echipa sa mereu veselă au grijă să aveți vacanțele perfecte în această vară!

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

ALEXANDER THE GREAT
ALEXANDER THE GREAT
Kassandra
de la
87 EUR
Hanioti Grand Hotel
Hanioti Grand Hotel
Kassandra
de la
137 EUR
Core Hotels Polichrono
Core Hotels Polichrono
Kassandra
de la
58 EUR