Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

RIUTORT, Regiunea Mallorca, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Recomandat in special tinerilor!

Hotelul este situat in centrul statiunii El Arenal, la 200 m de plaja din zona. Distanta pana la statia de autobuz este de 100 m, aeroportul se afla la 7 km, iar orasul Palma de Mallorca la 13 km de hotel.

Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului!
Copiii pana la 16 ani nu achita taxa.

Informatii RIUTORT, Regiunea Mallorca


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera demipensiune (mic dejun si cina bufet), sau all inclusive (mic dejun, prans si cina bufet, gustari intre orele 16:00-19:00 la bar, bauturi alcoolice si non-alcoolice la bar, intre orele 1:00-23:00. Dupa 23:00, consumatia este contra cost).

  • Facilitati camere


    Cele 195 de camere dispun de urmatoarele facilitati: baie cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, frigider (contra cost), balcon (90% din camere), seif (contra cost).

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24h, inchiriere masini, restaurant, bar, lift, piscina cu sectiune pentru copii, biliard, jocuri video, sala TV, sala de fitness, sauna, hidromasaj, jacuzzi, garaj pentru biciclete, teren de golf (la 3 km), acces gratuit la internet WIFI, acces la internet prin modem (2 euro/30 min).

  • Localizare


    Hotelul este situat la 200 m de plaja din statiunea El Arenal si 100 m de statia de autobus catre orasul Palma de Mallorca. Zona animata a statiunii El Arenal se afla in imediata vecinatate. Aqualand El Arenal este la 1.4 km si Aquarium din Palma la 3.4 km.

  • Sport si divertisment


    Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, jacuzzi, solarium, centru fitness, sauna, biliard, sala de jocuri, teren de golf (la 3 km), parcul de distractii Aqualand El Arenal (la 1.4 km).

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Vista Park Hotel & Apartments
Vista Park Hotel & Apartments
Regiunea Mallorca
de la
232 EUR
Morito Hotel
Morito Hotel
Regiunea Mallorca
de la
178 EUR
MANAUS
MANAUS
Regiunea Mallorca
de la
171 EUR