Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Park Club Europe, Playa De Las Americas, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Localizare:  in Playa de Las Americas, in central statiunii, situat la 15 min de aeroportul Reina Sofia, este unul din putinele  hoteluri cu all inclusive din Tenerife, iar datorita facilitatilor sale se adreseaza atat familiilor cu copii cat si celor care vin sa se distreze si relaxeze.

Dotari camere:  Hotelul are 2 corpuri si 241 de camere , distribuite pe 3 etaje din jurul complexului : standard room, family room. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie , living i balcon sau teras, televizor, telefon, seif (contra cost, cu garantie), mini-frigider (la cerere, contra cost)

Facilitati hotel: 3 restaurante, 2 baruri, discoteca, ecran mare, Internet Wi-Fi (in lobby, gratuit), 2 piscine exterioare u apa de ocean (una intrare pe nisi psi una cu incalzire iarna), magazine, medic la solicitare, parcare (contra cost), sauna, baie turceasca, centru fitness, ping pong, volei, aerobic, discoteca (bauturi contra cost), program animatie, program, show seara, 2 terenuri tenis, teren fotbal., inchirieri biciclete; Contra cost: biliard, aparate electronice.

Facilitati copii: 2 sectiuni pentru copii in piscine u apa de ocean, loc de joaca, bona (la cerere, contra cost), baby cot, scaune pentru copii in restaurant, club pentru copii (4-12 ani) si (13 - 17 ani).

Plaja: publica de nisip (Playa de las Vistas). Umbrelele si sezlongurile la plaja sunt contra cost.

Tip masa: all inclusive

Pagina web: http://www.hoteleuropeparkclub.com/

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

LAS PIRAMIDES RESORT
LAS PIRAMIDES RESORT
Playa De Las Americas
de la
185 EUR
Coral Compostela Beach GOLF
Coral Compostela Beach GOLF
Playa De Las Americas
de la
216 EUR
CATALONIA ORO NEGRO
CATALONIA ORO NEGRO
Playa De Las Americas
de la
219 EUR