Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Palmera Beach 4*, Heraklion, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere:
Hotelul Palmera Beach de 4 stele ofera o vacanta placuta intr-o atmosfera calda si prietenoasa celor ce vor sa se relaxeze si sa se bucure de ospitalitatea cretana. Un hotel cu multe aprecieri pozitive si o localizare de invidiat peste drum de mare.
Localizare:
Hotelul este foarte bine pozitionat pe plaja din centrul statiunii Hersonissos, la 25 km de Heraklion si la 24 km de aeroportul Heraklion si de Knossos.
Plaja este mixta (nisip si pietricele) si este amenajata cu sezlonguri si umbrele (contra cost).
Dotari camere:
Cele 147 de camere sunt de 4 categorii: camere single de 15-16 mp (max 1 pax), camere duble economice de aprox. 15-16 mp (max 2 pax), camere duble cu vedere la mare sau spre curtea interioara de 16 mp (max 2+1 pax) si camere duble superioare cu vedere la mare sau spre curtea interioara de 18 mp (max 2+1 pax). Toate camerele dispun de aer conditionat, wi-fi gratuit, telefon, seif (cu plata), TV satelit, frigider, baie privata cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de receptie non-stop, TV lounge, camera pentru bagaje, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, restaurant tip bufet, restaurant a la carte pe malul marii, cafe-bar, centru SPA si wellness, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prosoape pentru piscina (cu plata), parking, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), pat pentru infanti si scaun inalt (la cerere, gratuit), tenis de masa, biliard (cu plata), centru SPA (11:00-19:00) cu plata, sala fitness gratuit. 
Website: http://www.palmerahotel.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Informatii Palmera Beach 4*, Heraklion


  • ATENTIE! Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de serviciii de calatorie, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara, atunci cand pachetul este vandut prin intermediul acesteia, trebuie sa furnizeze calatorului urmatoarele informatii:



    1. INFORMATII PRECONTRACTUALE aplicabile pachetului, diferite in functie de destinatie, care se descarca AICI



    2. FORMULARUL cu INFORMATII STANDARD pentru contractele privind pachetele de servicii de calatorie, trebuie semnat de calator si se descarca AICI.



    Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.

    Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.



    Oferta generata din sistemul agentiei Holidays, impreuna cu informatiile precontractuale si formularul cu informatii standard sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Matheo Villas and Suites 4*
Matheo Villas and Suites 4*
Heraklion
de la
175 EUR
ARINA BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4+ *
ARINA BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4+ *
Heraklion
de la
210 EUR
KERNOS BEACH 4+ *
KERNOS BEACH 4+ *
Heraklion
de la
284 EUR