Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Oltul , Caciulata, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

HOTEL: este situat pe malul raului Olt, in centrul statiunii.
CAMERE: dispune de 492 locuri, camere sunt dotate cu TV, baie proprie –uscator de par si ventilatie.
FACILIATI: Hotelul dispune de 2 sali conferinta, restaurant, bar de zi, farmacie, parcare. In apropirerea hotelului se afla piscina exterioara cu apa termala.

Facilitati Oltul

  • Restaurant Restaurant

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Complex Balnear Cozia
Complex Balnear Cozia
Caciulata
de la
71 EUR