Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Oltenia, Baile Govora, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul Oltenia este situat in centrul statiunii Govora.
  Hotelul dispune de 49 garsoniere 3*, 70 camere duble 2*,   sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Restaurantul Oltenia 3* cu o capacitate de 140 locuri (din care 40 locuri pe terasa neacoperita) ; Restaurantul si Pensiune Oltenia 3* cu o capacitate de 160 locuri. 
Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar.
Garsonierele sunt dotate cu doua paturi si demifotolii, televizor, minibar si aer conditionat, patul suplimentar se poate instala doar in garsoniera 

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Hotel Belvedere
Hotel Belvedere
Baile Govora
de la
60 EUR