Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Melia South Beach (ex. ME Mallorca), Regiunea Mallorca, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Foarte Bine: 8.3 Booking.com Situat pe malul mării, pe plaja Calviá, Melia South Beach ( ex ME Mallorca) oferă 2 piscine sezoniere în aer liber şi camere pline de stil, cu acces gratuit la internet WiFi. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa.

Informatii Melia South Beach (ex. ME Mallorca), Regiunea Mallorca

  • Drinks & Food


    Barul de lângă piscina hotelului ME Mallorca oferă preparate tapas spaniole, fructe de mare proaspete şi mese uşoare. Hotelul are un restaurant à la carte, Pez Playa. În plus, puteţi găsi restaurante, baruri şi cafenele pe malul mării. Hotelul este situat lângă clubul şi restaurantul Nikki Beach.

  • Facilitati camere


    Fiecare cameră spaţioasă a hotelului ME Mallorca are decor luminos, modern. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. Baia privată include papuci, halate de baie luxoase şi articole de toaletă ecologice gratuite.

  • Facilitati copii


    Piscină este pentru copii.

  • Facilitati hotel


    ME Mallorca oferă 2 piscine sezoniere în aer liber şi camere pline de stil, cu acces gratuit la internet WiFi.

  • Localizare


    Situat pe malul mării, pe plaja Calviá, Centrul oraşului Palma se află la 15 km de ME, iar aeroportul oraşului este la 20 de minute de mers cu maşina.

  • Spa & Wellness


    Centrul spa Skinc din cadrul hotelului asigură tratamente de înfrumuseţare şi servicii de masaj unice

  • Sport si Divertisment


    Sală de fitness, cursuri gratuite de yoga şi pilates. Una dintre piscine este destinată exclusiv adulţilor, fiind amenajată cu paturi balineze pentru relaxare

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Riu Bravo
Riu Bravo
Regiunea Mallorca
de la
355 EUR
BQ Belvedere Hotel
BQ Belvedere Hotel
Regiunea Mallorca
de la
178 EUR
Eix Lagotel Holiday Resort
Eix Lagotel Holiday Resort
Regiunea Mallorca
de la
189 EUR