Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Melia Jardines del Teide , Costa Adeje, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Tip masa: all inclusive
Localizare: situat in Costa Adeje, pe o colina care domina zona Playa del Duque, la 800m de plaja (Playa del Duque) si la 4 km de Playa de las Americas. Zona comerciala se afla la 200 m de hotel iar centrul statiunii la 300 m. Hotelul ofera o panorama exceptionala asupra intregii zone Costa Adeje. Hotelul este construit n jurul unei piscine de dimensiuni foarte mari si a 12.000 mp de gradini tropicale.
Dotari camere: camerele standard sunt spatioase oferind totul pentru o vacanta ideala: beie, uscator de par, Tv led, Wi-fi, minibar, aer conditionat, seif, balcon sau terasa.
Facilitati hotel: restaurant principal, bar in holul hotelului, bar-restaurant la piscina
2 piscine exterioare din care una cu incalzire iarna, ), 1 piscina pentru copii (piscinele sunt inconjurate de 12.000 m de gradini), zona pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, terase spatiose pentru plaja, salon pentru jocuri, parcare, cabinet medical, magazin de suveniruri, conexiune internet WiFi (cost aditional), program de animatie diurna si nocturna cu muzica live, mini club, sala de fitness, 2 terenuri de squash (cu depozit), masaj (cost aditional). All inclusive: mese buffet, bauturi calde, racoritoare, sucuri naturale, apa, bere, vin, bauturi alcoolice nationale si cocteiluri, gustari, minuturi, inghetata.
Plaja: plaja se afla la 800 metri de hotel, sezlonguri si umbrelute contra cost.
Pagina web: http://www.melia.com/es/hoteles/espana/tenerife/melia-jardines-del-teide-all inclusive/index.html

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Iberostar Las Dalias
Iberostar Las Dalias
Costa Adeje
de la
312 EUR
GF Fanabe
GF Fanabe
Costa Adeje
de la
205 EUR
COLON GUANAHANI
COLON GUANAHANI
Costa Adeje
de la
277 EUR