Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Melas Hotel Lara, Lara - Kundu, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere HOTEL MELAS LARA: 
Hotelul Melas Lara a fost deschis in anul 2009 si este construit pe o suprafata de 15.000 mp cu un total de 322 camere.
Tip de masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL MELAS LARA:
Hotelul este situat pe malul marii in statiunea Lara, la 12 km de aeroport si la 15 km de orasul Antalya.
Plaja
Plaja proprie cu nisip pe o lungime de 100 m, premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Prosoapele de plaja se primesc gratuite la sosire, pentru schimbul acestora se achita 1 euro/prosop
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat centralizat, baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, balcon.  
Facilitati generale HOTEL MELAS LARA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal si 2 restaurante a la carte (cu specific pescaresc si turcesc), 3 baruri, 1 disco si 1 sectie de patiserie, piscina interioara incalzita in sezonul de iarna, piscina exterioara pentru adulti si copii si o sectiune de topogane, tenis, masa de tenis, billiard, beach volei, squash, darts, aerobics, seif, fitness center, sauna - Turkishh Bath, internet wireless.
Servicii cu plata: masaj, servicii medicale, coafor, internet corner, magazine, spalatorie, sporturi de apa, room service, telefon - fax, internet prin cablu in camera.
Facilitati copii HOTEL MELAS LARA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine cu topogane, animatie si club pentru copii (4 - 12 ani), minidisco, 
Alte informatii:
- unele bauturi alcoolice de import si locale, bauturi racoritoare, sucuri naturale sunt servite 24 de ore.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.melashotels.com

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

BARUT BAYOU VILLAS
BARUT BAYOU VILLAS
Lara - Kundu
de la
1209 EUR
Melas Lara
Melas Lara
Lara - Kundu
de la
302 EUR
Delphin Palace 5*
Delphin Palace 5*
Lara - Kundu
de la
304 EUR