Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

MEDITERRANEAN BEACH RESORT ZAKYNTHOS 5*, Insula Zakynthos, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Mediterranean Beach Resort and Spa 5*
Localizare: situat in Golful Laganas, pe plaja cu nisip.
Facilitati hotel: piscină, piscină pentru copii, spa, acces imediat la plajă, bar, restaurant, terasă, gradină, Wifi,  pisicină interioară, sală de fitness, saună, parcare, centru business, șezlonguri și umbrele la piscină.
Faclitati contra cost: spa, echitație, biliard, scufundări, masaj, piscină interioară, sală de fitness, saună, spălătorie/curățătorie, baby sitting, inchirieri yacht/auto, șezlonguri și umbrele la plajă.
Facilitati camera: pat matrimonial sau twin, Tv, baie privată cu cadă sau duș, uscător de păr., seif (contra cost), Wi-Fi, mini bar (aprovizionat la cerere), tv satelit.
Web: https://medbeach.gr/

Facilitati MEDITERRANEAN BEACH RESORT ZAKYNTHOS 5*

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Free wireless internet Free wireless internet
  • Piscina interioara
  • Hotel pentru familii cu copii

Informatii MEDITERRANEAN BEACH RESORT ZAKYNTHOS 5*, Insula Zakynthos

  • Facilitati camere


    aer conditionat, TV, mini-bar (contra cost), seif (contra cost).

  • Facilitati hotel


    receptie 24h, lobby, restaurantul principal, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina spalatorie & calcatorie, sauna, internet corner.

  • Localizare


    pe plaja, in Laganas

  • Web page


    www.medbeach.gr

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Elegance Lux Executive Suites
Elegance Lux Executive Suites
Insula Zakynthos
de la
282 EUR
LESANTE BLU EXCLUSIVE BEACH RESORT (adults only)
LESANTE BLU EXCLUSIVE BEACH RESORT (adults...
Insula Zakynthos
de la
548 EUR
The Bay (Vassilikos)
The Bay (Vassilikos)
Insula Zakynthos
de la
378 EUR