Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Localizare: fiind situat pe maulul Oceanului Atlantic si cu vedere catre Red Mountain este un loc unic pentru petrecerea vacantei. Statiunea se afla la 10 minute de aeroport si este recomandata celor care doresc liniste si relaxare si sa scape de agitatia statiunilor mari.

Dotari camere: camerele sunt decorate modern fiind echipate cu baie, televizor, seif, uscator de par. Camerele standard au vedere catre promenada dar cele mai spectaculoase sunt camerele cu balcon si vedere la mare. Nu toate camerele au balcon. Camerele nu au aer conditionat.

Facilitati hotel: wi-fi in zonele comune, o terasa spectaculoasa cu vedere la mare si cu o suprafata de 500 mp, restaurant situat deasupra marii cu o priveliste impresionanta, piscina exterioara, rent a car,

Plaja: in fata hotelului, cu nisip fin.

Pagina web: http://www.medano.es/

Informatii Medano, El Medano


  • ATENTIE! Conform OG2/ 2018 (https://www.cocktailholidays.ro/documente-certificari/), la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile de mai jos: (acestea se descarca de pe link-ul https://oferte.cocktailholidays.ro/04.%20Documente%20Colaborare/Informatii%20Precontractuale/)

    - INFORMATII PRECONTRACTUALE aplicabile pachetului, diferite in functie de destinatie
    - FORMULARUL cu INFORMATII STANDARD pentru contractele privind pachetele de servicii de calatorie (partea B din Anexa 1 /OG2 /2018)

    Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.

    Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.



    Oferta generata din sistemul agentiei Holidays, impreuna cu informatiile precontractuale si formularul cu informatii standard sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

  • Facilitati camere

    camerele sunt modern amenajate. Dotate cu TV, telefon, grup sanitar complet echipat, seif. Cele mai multe camere au vedere excelenta la mare sau plaja.

  • Facilitati hotel

    Portari, agenţie de inchirieri maşini, lift, spalatorie, piscină interioară, piscină în aer liber, room service 24 ore, Solarium, Restaurantul este situat chiar deasupra mării avand o priveliste impresionanta. Aici puteţi experimenta atât mâncăruri locale cat şi internaţionale. Hotelul are o piscină şi o suprafaţă a punţii, unde puteti petrece timpul la soare sau puteti sari direct în marea răcoritoare. Staţiunea de El Medano este la doar 30 minute de mers cu taxiul de la Playa de las Americas sau Los Cristianos. Aceasta este o cladire in stil modern. Hotelul este situat pe magnifica plaja Medano El, care este la doar 10 minute est de Aeroport. Acest complex plăcut este perfect pentru cei care doresc să scape de agitaţia din principalele statiuni.

  • Localizare

    Hotel Medano are o locaţie convenabilă, cu facilităţi moderne, fiind unul dintre hotelurile de bună calitate din Tenerife, oaspeţii care stau la acest hotel vor găsi poziţia sa convenabilă şi atmosfera plăcută si liniştită.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.