Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Lotus Therm Spa Luxury Resort, Baile Felix, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul Lotus Therm Spa & luxury Resort este situat in statiunea Baile Felix, chiar langa padure si la o distanta de 10 minute de centrul statiunii. 
Ofera acces gratuit la un parc acvatic cu piscine termale interioare si exterioare, un tratament si Centru SPA si Wi-Fi gratuit in toate zonele.
Aquapark Felixarium ofera 14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, un bar la piscina si un teren de volei pe plaja si un loc de joaca pentru copii. .
Tratamente medicale sunt disponibile in Nelumbo Med-SPA Center, care ofera camere de masaj, un centru de fitness, piscine interioare cu apa termala, diferite tipuri de sauna, o fantana cu gheata, tratamente medicale, produse cosmetice si terapii calificat.
Parcarea este dispobibila contra-cost
Un centru de conferinte si 3 sali de evenimente sunt disponibile pentru diferite ocazii.
Restaurant propriu
Cu o capacitate de 180 camere (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 39 apartamente standard, 8 suite si 6 apartamente speciale - VIP, Honeymoon, Gold, Blue)
Camerele si apartamentele sunt decorate cu mobilier la comanda si sunt dotate cu minibar, incalzire si aer conditionat proprii, telefon, uscator de par, smart TV, halat de baie, conexiune la internet, papuci si seif. 
Apartamentul este format dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera de zi, care comunica intre ele.
Hotelul nu are in dotare pat suplimentar.

Facilitati Lotus Therm Spa Luxury Resort

  •   parcare pazita parcare pazita
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Sauna Sauna
  • Piscina interioara Piscina interioara
  • Restaurant Restaurant
  • Piscina cu apa termala Piscina cu apa termala
  • Jacuzzi Jacuzzi