Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Le Bleu Hotel Resort, Kusadasi, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Localizare :  situat la doar 3 km de centrul orașului Kusadași și la 25 km de Ephesus și aproximativ 100km distanță de aeroportul Bodrum,  este amplasat pe malul marii.
Facilitati hotel : restaurant principal, restaurant a-la-carte, terasă, lobby bar, 3 piscine exterioare, centru spa, baruri, zonă privatp de plajă, teren de joacă pentru copii, miniclub, teren de tenis, baschet, fotbal, disco, recepție non stop, spălătorie, teren de tenis, biliard, tenis de masă, volei pe plajă, karaoke, show-uri, muzica live, saună, sporturi nautice, sală de fitness, baie turcească, plajă privată cu platforma, șezlonguri, prosoape (cu depozit in caz de pierdere a cardului).
Facilitati camere : aer condiționat, baie, duș, WC, uscător de păr, minibar, seif, parchet, internet wireless, LCD TV, TV satelit, telefon direct in cameră și baie. 

Informatii Le Bleu Hotel Resort, Kusadasi


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    Restaurantul a la carte serveste mancare cu specific mediteranean si turcesc. Hotelul dispune si de un restaurant tip bufet pentru mic dejun, un bar in lobby, Restaurant Bar, Disco Bar.

  • Facilitati camere


    Camerele de tipul standard sau suitele dispun de moblier modern, aer conditionat, minifrigider, TV.

  • Facilitati copii


    Copiii au la dispozitie un teren de joaca, animatori si camera de jocuri.

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de piscine exterioare, terenuri de sport, centru spa, restaurante a la carte si bufet, baruri, zona privata de plaja, teren de joaca pentru copii, room service, receptie non stop, spalatorie.

  • Localizare


    Hotelul Le Bleu este situat pe malul marii, la doar 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 70 km de aeroportul Izmir Adnan Menderes.

  • Sport si divertisment


    Pentru a va putea relaxa in vacanta hotelul va pune la dispozitie: piscina in aer liber, teren de tenis, biliard, tenis de masa, sauna, posibilitatea de a practica sporturi nautice, sala de fitness, baie turceasca, plaja privata, animatori.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

FANTASIA DELUXE 5*
FANTASIA DELUXE 5*
Kusadasi
de la
190 EUR
RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF
RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF
Kusadasi
de la
203 EUR
PALM WINGS BEACH RESORT
PALM WINGS BEACH RESORT
Kusadasi
de la
241 EUR