Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Lagomandra Hotel & Spa, Sithonia, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul este situat la 250 m de plaja Lagomandra, decorata cu Blue Flag, la poalele muntelui Itamos, pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki. Accesul la plaja cu nisip se face printr-o pasarela pietonala. Hotelul este recomandat familiilor cu copii, cuplurilor, dar si celor care doresc sa viziteze imprejurimile.
Hotelul este situat in Lagomandra Resort. Camere spatioase si luminoase, plaja cu nisip; in apropiere gasiti restaurant, taverna, baruri. Piscina, internet, sport, personal prietenos. Un Hotel Ideal pentru o vacanta de familie relaxanta. Veti Avea oportunitatea de a explora peninsula Sithonia, cu satele ei pitoresti, golfuri izolate, paduri luxuriante de pini si binecunoscuta ospitalitate greceasca.
De 2 ori pe zi, serviciu de transfer cu autobuzul pe ruta "hotel-Neos Marmaras-hotel."

Localizare:
Peninsula Sithonia, la 5 km de Neos Marmaras, la 85 km de aeroportul "Makedonia" Salonic.

Descrierea camerelor:
Un total de 120 de camere : Superior Rooms (~25 mp), Superior Maisonettes (~47-60 mp), Superior Junior Suites (~32-35 mp), Suites (~45 mp), New! Doubles Deluxe MV (~25 mp).
Toate camerele au fost complet renovate in 2008.
Superior Junior Suite (~ 32-35 MP) O camera de zi si dormitor, 2 televizoare (unul cu ecran LCD),halate de baie, prosoape de plaja. Vedere spre mare. Poate gazdui pana la 4 persoane . In plus - o canapea extensibila dubla.
Superior Maisonette SV (~ 47-60 MP) Camere dispuse pe 2 nivele, in plan deschis, la primul etaj: dormitor, baie (cada cu hidromasaj, muzica, telefon, uscator de par, aparat de ras), la etajul al doilea: dormitor, baie (dus), 2 TV, 2 aparate de aer conditionat, halate de Baie, prosoape de plaja. Poate gazdui pana la 5 persoane.
Suite Suita noua. Renovata in 2013. Spatioasa, in plan deschis. Living cu canapea, pat dublu, canapea, 2 TV-uri, baie (jacuzzi sau hidromasaj), halat de baie si papuci, bucatarie. Puteti rezerva sezlonguri si umbrele la plaja (cu plata), transport gratuit in orasul Neos Marmaras.

Servicii zilnice de curatenie, schimbarea asternuturilor - 3 ori pe saptamana.
web: https://lagomandrabeach.com/Spa-Hotel/index.php/ro/

Facilitati Lagomandra Hotel & Spa

  • All Inclusive All Inclusive
  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Restaurant Restaurant
  • Centru Spa & Wellness Centru Spa & Wellness
  • Sala de sport Sala de sport

Informatii Lagomandra Hotel & Spa, Sithonia

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (19:30-21:30) bufet in restaurantul principal. Pranzul poate fi servit in restaurantul A la Carte sau la taverna de pe plaja. Hotelul are un bar principal si un bar la piscina.

  • Facilitati camere


    Toate cele 120 de camere au aer conditionat, TV satelit, firgider, seif, mini radio CD, telefon, conexiune gratuita la internet WIFI, baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa mobilata. Camerele duble Superior au 25 mp, 2 paturi si 1 canapea si au capacitate de 2 adulti si 1 copil. Camerele duble Deluxe au fost renovate in 2014 si au aceleasi facilitati ci capacitate maxima ca si camerele duble Superior. Camerele Junior Suite au 35 mp, sunt la parterul hotelului si au o terasa, 2 paturi si 1 canapea dubla, capacitatea maxima fiind de 3 adulti si 1 copil. Camerele tip Maisonette au 45 mp, sunt dispuse pe 2 niveluri si au 2 paturi la nivelul superior, 2 paturi si o canapea la nivelul inferior, cate o baie cu dus la fiecare nivel, TV la fiecare nivel, capacitatea maxima fiind 2 adulti si 3 copii sau 3 adulti si 2 copii.

  • Facilitati copii


    Centrul SPA are sauna, masaj, hidromasaj, jacuzzi, salon de infrumusetare, coafura, toate contra cost.

  • Facilitati hotel


    Hotelul are urmatoarele facilitati: receptie 24h, lift, camera pentru bagaje, stand de ziare si carti, gradina, bancomat, parcare, servicii medicale (la solicitare), inchiriere masini, magazin de suveniruri, mini market, acces gratuit la internet WIFI, colt cu internet (gratuit), restaurante, baruri, sala TV, muzica live, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape pentru plaja (cu garantie 20 euro), facilitati pentru copii, activitati sportive, centru Spa. Oaspetii hotelului pot beneficia si de facilitatile hotelului Lagomandra Beach.

  • Localizare


    Hotelul se afla pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki, la 250 m de plaja cu nisip si este conectat de aceasta printr-o pasarela pietonala. Oraselul Cosmopolit Neos Marmaras este la 6 km, iar orasul Salonic la cca 110 km. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (contra cost).

  • Sport & divertisment


    Oaspetii au la dispozitie piscina exterioara, sala TV, sala de fitness, teren de baschet, tenis de masa, sporturi nautice pe plaja (contra cost).

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Acrotel Elea Beach
Acrotel Elea Beach
Sithonia
de la
99 EUR
Village Mare Hotel
Village Mare Hotel
Sithonia
de la
98 EUR
Poseidon Hotel Sea Resort
Poseidon Hotel Sea Resort
Sithonia
de la
227 EUR