Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

LABRANDA ALANTUR Hotel 5*, Alanya, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Acest complex de 5 stele este situat pe o plajă de 400 de metri din Alanya. Toate camerele sunt prevăzute cu balcon privat. Printre opțiunile de agrement se numără piscine cu secțiuni pentru copii, un spa și terenuri de tenis. Cu ferestre din podea până în tavan, camerele de la Alantur Hotel sunt spațioase și decorate în culori calde. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și TV prin satelit. Unele camere beneficiază de vedere la mare, iar altele oferă vedere la grădinile tropicale. Restaurantul principal servește specialități turcești, italiene și chinezești tip bufet și organizează spectacole de gătit și nopți tematice săptămânale. La Barul Selale, care face parte din programul all inclusive al complexului Alantur Hotel, puteți să luați gustări, băuturi tropicale și un mic dejun târziu. Alantur Hotel - All Inclusive asigură gratuit umbrele, șezlonguri și saltele. De asemenea, oaspeții pot să se antreneze la sala de fitness cu echipament cardiovascular sau să se bucure de un masaj relaxant la spa. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un loc de joacă pentru copii și o piscină. Accesul la WiFi este gratuit în zonele publice. La Castelul Alanya se poate ajunge în 15 minute cu mașina, iar centrul orașului Alanya se află la 5 km. Parcarea privată este gratuită.

Web: https://www.labranda.com/alantur

Facilitati LABRANDA ALANTUR Hotel 5*

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Plaja privata Plaja privata
  • Free wireless internet Free wireless internet
  • Hotel pentru familii cu copii
  • Piscina exterioara
  • Loc de joaca
  • Mini Club
  • Program animatie

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

CLUB SUN HEAVEN FAMILY 5*
CLUB SUN HEAVEN FAMILY 5*
Alanya
de la
101 EUR
Kaila Beach Hotel (ex. Katya) 5*
Kaila Beach Hotel (ex. Katya) 5*
Alanya
de la
125 EUR
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Alanya
de la
97 EUR