Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Alexandre Hotel La Siesta, Playa De Las Americas, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Localizare: renovat total in anul 2004, este situat la 200 m de plaja, in centrul comercial al statiunii Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud).
Dotari camere: 282 de camere, dintre care 159 sunt duble standard, 114 sunt camere Club Alexandre, iar 9 Club cu jacuzzi. Camerele duble standard sunt dotate cu baie completa, uscator de pr, telefon direct, aer conditionat, TV cu conexiune prin satelit, minibar, seif, living, terasa. Unele dintre aceste camere au vedere impresionanta catre varful Teide. Camerele Club Alexandre au, pe langa dotarile camerelor duble standard, vedere la piscina, halate si papuci de casa, acces zilnic la Natural Spa, fructe si apa in camera in ziua de sosire
Facilitati hotel: restaurant principal El Drago cu capacitate pentru >600 de persoane, cu vedere catre terasa si gradina, meniu international, show cooking, cine tematice, gratar, meniuri vegetariene, 2 baruri, piscina cu apa de mare (cu incalzire) cu umbrelute si sezlonguri,  terasa solar, coafor, parcare pentru masini (gratuit), program de animatie, sala de fitness, centru SPA, teren de tenis, cu tenis de masa, biliard
Facilitati pentru copii: piscina cu apa de mare cu incalzire, baby-sitter (contra cost), mini-club
Plaja: plaja publica cu nisip este la 200 metri. Sezlonguri si umbrelute contra cost.
Tip masa: mic dejun / demipensiune / pensiune completa
Pagina web: http://www.lasiesta-hotel.com/

Informatii Alexandre Hotel La Siesta, Playa De Las Americas


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    In restaurantul “ El Drago” , turistii se delecteaza cu demonstratii de gatit, specialitati delicioase la gratar sau paste. “El Bohío" SanckBar, aflat in imediata apropiere a piscinei, ofera clientilor diferite tipuri de salate, sandwich-uri, sucuri racoritoare. Oaspetii ce doresc sa petreaca timpul in “Piano Bar Salon” , pot adminra privelistea de pe terasa cu vedere la piscine, pot servi ceai, cafea, cocktail, in atmosfera relaxanta creata de muzica live a unui pian.

  • Facilitati camere


    Camerele de tip Standard sunt dotate cu bai, uscator de par, terasa sau balcon, aer conditionat, televizor, telefon, seif, mini-bar, zona de lounge, unele camere au vedere la Muntele Teide. Camerele de tip Alexander, ofera servicii superioare pentru clientii ce au asteptari de lux, toate camerele ofera vedere la piscina, acces zilnic gratuit la centru SPA. Camerele Superior Club Alexander ofera in plus, pentru rasfatul clientilor, jacuzzi pentru doua persoane.

  • Facilitati copii


    Copii au o zona special amenajata, Magic Park, impartita in Mini-Club, unde acestia participa la diferite jocuri organizate de catre animatori si Recreation Park, zona pentru jocurile electronice, billiard, bowling si alte servicii contra-cost.

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de camere Standard, Club Alexandre, Superios Club Alexandre, SPA, restaurante, internet, saloan de infrumusetare, sali de conferinta, mini-club pentru copii.

  • Localizare


    Hotelul La Siesta este recomandat in special familiilor cu copii. Este situat in statiunea Playa de las Americas, la aproximativ 2 km de plaja. Turistii se pot delecta la o sesiune de shopping in unul dintre centrele comerciale din zona. Cel mai apropiat aeroport, Reina Sofia, se afla la o distanta de aproximativ 20 km.

  • Spa & Welness


    Centrul Wellness “ Natural SPA” ofera facilitate diverse: jacuzzi, sauna, piscina, dusuri, baie de aburi.

  • Sport si Divertisment


    Hotelul ofera turistilor posibilitatea practicarii mai multor programe de sport precum tennis, darts, aerobic in apa dar si muzica live.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Sunprime Coral Suite and Spa (Adults Only +16)
Sunprime Coral Suite and Spa (Adults Only ...
Playa De Las Americas
de la
238 EUR
Alexandre Hotel TROYA
Alexandre Hotel TROYA
Playa De Las Americas
de la
300 EUR
Hotel Villa Mandi Golf Resort
Hotel Villa Mandi Golf Resort
Playa De Las Americas
de la
233 EUR