Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Kandima Maldives Hotel , Dhaalu Atoll,

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Situat pe cea mai mare insulă din atolul Dhaalu, Kandima Maldives oferă cea mai mare piscină in aer liber din Maldive, o mare varietate de sporturi nautice, cel mai mare club pe plajă, prrecum și terenuri de tenis și baschet. Acesta pune la dispoziție un centru de biologie marină, un studio de artă și cursuri de gătit.
Situat la un zbor de 30 de minute de Male, urmat de o plimbare de 20 de minute cu barca pe insulă, complexul are studiouri și vile cu terasă privată și piscină privată. Acestea oferă vedere tropicală nesfarșită.
Pentru iubitorii de fitness, Kandima Maldives include o sală de sport cu antrenori personali și oferă cursuri, cum ar fi yoga anti-gravitațională, Zumba, cursuri de aqua-bike și lecții de fitness POUND®. Oaspeții pot inchiria biciclete sau scutere electrice.
Oaspeții pot alege dintre cele 10 restaurante și baruri oferite de proprietate. Sea Dragon servește preparate din bucătăria chinezească autentică, iar Forbidden Bar oferă muzică live noaptea. Incepeți ziua la Aroma cu băuturi proaspete și produse de patiserie.
Pentru relaxare totală, alegeți intre masaje, tratamente faciale și o serie de tratamente locale de semnătură. Clubul de copii Kandima este condus de o echipă multilingvă de persoane certificate pentru ingrijirea copiilor.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Sun Siyam Vilu Reef
Sun Siyam Vilu Reef
Dhaalu Atoll
de la
952 EUR
Angsana Velavaru Resort
Angsana Velavaru Resort
Dhaalu Atoll
de la
993 EUR
Sun Siyam Iru Veli
Sun Siyam Iru Veli
Dhaalu Atoll
de la
1454 EUR