Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Jumeira Rotana 4* – Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Jumeira Rotana se află la doar 10 minute de mers cu mașina de Centrul Financiar Internațional Dubai și de Dubai World Trade Center.
Camerele de la Jumeira Rotana - Dubai au decor modern şi TV LCD. Fiecare cameră are zonă de relaxare cu birou şi facilități pentru prepararea de ceai şi cafea.
Restaurantul Olive Oil, deschis pe tot parcursul zilei, oferă mic dejun şi organizează cine cu tematică specială şi preparate apetisante din toată lumea. Barul şi restaurantul Boston oferă preparate americane şi britanice à la carte.
Oaspeții pot înota în piscina de pe acoperiș, cu temperatură reglabilă, se pot antrena în centrul de fitness bine dotat sau pot beneficia de un masaj relaxant și de tratamente de înfrumusețare la centrul spa Softtouch.
Jumeira Rotana - Dubai este la 12 km de Aeroportul Internațional Dubai. World Trade Centre şi Centrul de Expoziții se află la 2,3 km. În perioadele în care au loc evenimente importante, Jumeira Rotana oferă un serviciu gratuit de transfer la centrele de expoziții.
web: https://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/jumeirarotana

Hoteluri similare

DoubleTree by Hilton Dubai Al Jadaf
DoubleTree by Hilton Dubai Al Jadaf
Dubai
Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
Dubai
de la
149 EUR
Novotel Deira City Centre
Novotel Deira City Centre
Dubai