Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Irene Palace, Kolymbia, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere: Un hotel all inclusive, recomandat familiilor cu copii.Localizare: pe plaja premiata cu Blue Flag din Kolymbia, la aproximativ 30 km de aeroport.
Dotari camere: Hotelul dispune de 247 camere cu un design contemporan, dotate cu aer conditionat (gratuit in perioada 01.06 - 15.09), telefon, seif (contra cost, 2.5 EUR/zi), acces internet WiFi (contra cost, aprox 4 EUR/ZI sau 15 EUR/saptamana), televizor, frigider, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: restaurant principal, bar, snack bar, piscina, acces WiFi (gratuit doar in zona piscinei), sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, contra cost pe plaja), mini zoo, mini golf, teren de tenis (contra cost), tenis de masa, biliard (contra cost), bashet, mini fotbal, volei, darts, go kart (contra cost), water polo, sporturi acvatice (contra cost, furnizor extern), sauna (contra cost), jacuzzi (gratuit), masaj (la cerere, contra cost), coafor (contra cost), centru fitness (gratuit).
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), baby pool, tobogane acvatice, loc de joaca, mini club (pentru copii 4-12 ani, deschis in sezonul de varf intre 10:00-12:00 si 15:00 - 17:00), mini disco, club pentru adolescenti (intre 13-19 ani, deschis in iulie si august).
Animale de companie: animalele de companie pana in 5 kg sunt acceptate la cerere (contra cost, aprox 9 EUR/zi).
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: www.irenepalace.gr

Informatii Irene Palace, Kolymbia


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera restaurant pentru mesele principale , lobby bar si bar la piscina

  • Facilitati camere


    Hotelul dispune de camere standard ( nerenovate) , superior ( renovate) si camere family. Toate camerele sunt spatioase, confortabile si elegant decorate. Acestea dispun de aer conditionat, balcon, mini-frigider, baie cu uscator de par , seif, TV satelit si wi-fi. Camerele nu permit baby cot


  • Facilitati copii


    Echipa de animatie si mini club

  • Facilitati hotel


    Hotelul este ideal pentru familii sau cupluri si dispune de piscina, restaurant, baruri, activitati recreationale si spectacole seara

  • Localizare


    Hotelul este situat pe plaja in statiunea Kolymbia, Rodos

  • Sport si Divertisment


    Hotelul ofera piscina si sporturi nautice contra cost

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

LUTANIA BEACH
LUTANIA BEACH
Kolymbia
de la
213 EUR
GOLDEN ODYSSEY
GOLDEN ODYSSEY
Kolymbia
de la
164 EUR
Atlantica Mikri Poli (D)
Atlantica Mikri Poli (D)
Kolymbia
de la
262 EUR