Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

IC Residence, Lara - Kundu, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere HOTEL IC RESIDENCE: 
Hotelul IC RESIDENCE a fost deschis in anul 2007, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 70000 mp si dispune de 45 de vile. In anul 2016 au fost renovate vilele Lake si Lake Deluxe.  
Tip masa: 
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL IC RESIDENCE:
Hotelul este situat la 15 km de aeroportul Antalya si la 25 km fata de centrul orasului Antalya. 
Plaja:
Plaja hotelului este cu nisip si are o lungime de 100 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja. 
Dotari camere: 
Camerele hotelului dispun de: seif, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci, internet wi-fi, telefon, TV LCD, aer conditionat centralizat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei. 
Facilitati generale HOTEL IC RESIDENCE:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal a la carte, 6 restaurante a la carte*, baruri, piscine exterioare, internet wi-fi, 4 terenuri de tenis*, centru fitness*, hammam, sauna, program de animatie*, discoteca*. 
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, telefon, servicii de curatatorie, servicii medicale*, centrul SPA Lilium, masaj si alte tratamente de intretinere, sauna, hammam si jacuzzi VIP, baby sitter, bowling*, biliard*, sala de jocuri*, nocturna si echipament pentru tenis*.
Facilitatile marcate cu * sunt disponibile pe teritoriul hotelului IC Green Palace.
Facilitati copii HOTEL IC RESIDENCE: 
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (pe teritoriul hotelului IC Green Palace).  
Alte informatii:
- oaspetii hotelului IC Residence beneficiaza gratuit de facilitatile hotelului IC Green Palace;
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu 3 zile inainte;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5* 
Pagina web: www.ichotels.com.tr 

Informatii IC Residence, Lara - Kundu

  • Facilitati camere


    Complex de vile, situat pe teritoriul IC Green Palace, lânga corpul principal. Hotelul ofera o cazare la cel mai înalt nivel pentru oaspetii sai deosebiti. Turistii cazati în complexul de vile, pot folosi toate serviciile IC Green Palace.

    31 vile separate Lake:

    • 28 vile Lake - 3 camere (vip-service, living, 2 dormitoare cu usa: unul cu french bed, celalalt cu twin bed, 2 bai: una cu cabina de dus, cealalta cu cada, balcon, max. 4+2 pers., 65 mp);
    • 3 Lake Deluxe Villa - 5 camere (vip-service, living, 4 dormitoare cu usa: doua cu french bed, baie cu cada si cabina de dus, în celelalte dormitoare sunt 2 twin bed, baie cu cada si cabina de dus, balcon, max 8+1 pers., 130 mp).
    8 vile individuale Bali:
    • 3 vile Bali - 2 camere (vip-service, living în spatiu deschis, 2 dormitoare cu usa: unul cu french bed, baie cu cada si cabina de dus, celalalt cu twin bed, baie, 2 LCD TV, piscina proprie de 20 mp, max. 6+1 pers., suprafata totala 300 mp, 54 mp);
    • 1 vila Bali junior - 2 camere (vip-service, living în spatiu deschis, 2 dormitoare cu usa: unul cu french bed, baie cu cada si cabina de dus, celalalt cu twin bed, baie, 2 LCD TV, piscina proprie de 24 mp, max. 6+1 pers., gradina 258 mp, 54 mp);
    • 4 vile Bali Deluxe - 3 camere (VIP-service, living, LCD TV cu diagonala mari si dolby surround, 2 dormitoare cu usa: în unul pat de 2 locuri, baie cu cada si cabina de dus, în celalalt 2 parturi separate, baie, mini-bucatarie, 2 LCD TV, piscina proprie de 35 mp, max. 4+2 pers., suprafata totala de 170 mp, 105 mp).
    4 vile Superior Deluxe:
    • 4 vile Superior De Luxe - 4 camere (vip-service, living cu bucatarie în stiul american si bar, LCD TV cu diagonala mare si dolby surround, exista posibilitatea conexiunii video consolei Sony PlayStation II, 3 dormitoare cu usa: toate cu french bed, 3 bai, pardoseala cu încalzire, una cu jacuzzi, în celelalte WC cu cabina de dus, 3 LCD TV, terasa, baie turceasca cu aburi, piscina proprie de 38 mp, max. 6+2 pers., suprafata totala 396 mp, 202 mp).
    O vila Presidential - 6 camere:
    • VIP-service, livingul unit cu sufrageria, LCD TV cu diagonala mare si dolby surround, 3 dormitoare cu french bed, 3 baie jacuzzi si cabina de dus, dormitor pentru baby-sitter, baie cu cabina de dus, fitness, baie turceasca cu aburi, sauna pentru 6 pers., bucatarie, piscina proprie 105 mp, scaunele si mesele pe terasa sunt acoperite, hamac, max. 8 pers., suprafata totala de 1000 mp, 450 mp).

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de restaurant principal a la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare, Centru SPA Lilium, SPA suite (propriu), spalatorie gratuita, pachet welcome din partea hotelului, foisoare pe plaja

  • Localizare


    Hotelul IC Residence este situat la 15 km de aeroportul orasului Antalya, la 25 de km de centrul orasului, pe malul marii. Construit în anul 2006, cu o suprafata totala de 47 000 mp, deschiderea hotelului s-a facut în anul 2007. Hotelul este alcatuit din 44 de vile cu 2 etaje sau cu un etaj: 28 vile Lake, 3 vile Lake Deluxe, 4 vile separate Bali, 4 vile separate Bali Deluxe, 4 vile Superiour Deluxe si vila Presidential.

  • Sport si divertisment


    Oaspetii hotelului beneficiaza de baie turceasca, sauna, VIP saune si jacuzzi, Wi-fi in zonele publice. Umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape de plaja - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape de plaja - gratuit.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Titanic Mardan Palace 5 *
Titanic Mardan Palace 5 *
Lara - Kundu
de la
390 EUR
BARUT BAYOU VILLAS
BARUT BAYOU VILLAS
Lara - Kundu
de la
1209 EUR
Royal Seginus 5 *
Royal Seginus 5 *
Lara - Kundu
de la
189 EUR