Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hotel Park Gardenia, Bansko, Bulgaria

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Gardenia Park Hotel va ofera 81 de camere duble standard, 7 duble luxe si un apartament prezidential, cu incalzire centala, acces la internet wireless, lobby bar, Kukery Tavern, un elegand restaurant italian, lift exterior cu o fantastica vedera la partiile de ski, un centru SPA modern, sala de conferinte, ski room. Hotelul Gardenia Park se află în parcul orașului, la 3 minute de mers pe jos de centrul orașului Bansko și oferă serviciul gratuit de transfer la prima telegondolă în sezonul de iarnă. Camerele au WiFi gratuit.
Hotelul Gardenia pune la dispoziție lift în aer liber, centru spa modern, depozit pentru echipament de schi, serviciul de închirieri de echipament de schi și recepție deschisă non-stop.
Proprietatea oferă bar confortabil în hol și WiFi gratuit în toate zonele publice
 
Internet : https://www.parkhotelgardenia.com/

Amenities

  Informatii Hotel Park Gardenia, Bansko

  • Informatii despre Hotel

   Gardenia Park Hotel va ofera 81 de camere duble standard, 7 duble luxe si un apartament prezidential, cu incalzire centala, acces la internet wireless, lobby bar, Kukery Tavern, un elegand restaurant italian, lift exterior cu o fantastica vedera la partiile de ski, un centru SPA modern, sala de conferinte, ski room.

  Hoteluri similare

  Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

  Kempinski Grand Arena
  Kempinski Grand Arena
  Bansko
  de la
  106 Euro
  Eagle Lodge
  Eagle Lodge
  Bansko
  de la
  18 Euro
  Hotel Evelina Palace
  Hotel Evelina Palace
  Bansko
  de la
  22 Euro