Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hotel Lucky Bansko, Bansko, Bulgaria

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Lucky Banko pune la dispozitie 2 restaurante, unul clasic si unul italian, care ofera o varietate de mancaruri originale delicioase, gradine, terasa, bar, camera de depozitare echipament, parcare contra-cost Oaspetii au acces gratuit la piscinele pentru adulti si copii, iar conta cost la diverse optiuni de divertisment si atractii. Centrul spa este utilat complet si ofera diverse tratamente curative, decrelaxare si cosmetice. Cei mici beneficiaza de loc de joaca si un club pentru copii, care ofera servicii profesionale gratuite de baby-sitting in timpul iernii. Sala de fitness ofera programe complete pentru relaxare si pierdere in greutate iar Lucky Kids organizeaza tabara pentru copii in limba engleza. Clinica Ayurveda Lucky Bansko oferta tratamente de vindecare, intinerire si detoxifiere. Hotelul organizează excursii optionale in zona, precum si drumetii in munti.

In sezonul de schi, Lucky Bansko ofera serviciu de transfer gratuit la/ de la statia de telegondola.


Internet : https://luckybansko.ro/

Amenities

 • Internet
 • Parcare
 • Fitness
 • SPA
 • Ski
 • All Inclusive
 • Piscina Piscina
 • Recomandat familiilor cu copii

Informatii Hotel Lucky Bansko, Bansko

 • Informatii despre Camere

  Apartamentele si studiourile spatioase au acces gratuit la internet WiFi, telefon, televizor, minibar, seif, chicineta complet utilata, baie cu articole de toaleta frantuzesti, halate si papuci de baie, uscator de par.

 • Informatii despre Hotel

  Lucky Banko pune la dispoziţie 2 restaurante, unul clasic si unul italian, care ofera o varietate de mancaruri originale delicioase, gradine, terasa, bar, camera de depozitare echipament, parcare contra-cost Oaspetii au acces gratuit la piscinele pentru adulţi şi copii, iar conta cost la diverse optiuni de divertisment si atractii. Centrul spa este utilat complet si ofera diverse tratamente curative, decrelaxare si cosmetice. Cei mici beneficiaza de loc de joaca si un club pentru copii, care ofera servicii profesionale gratuite de baby-sitting in timpul iernii. Sala de fitness ofera programe complete pentru relaxare si pierdere in greutate iar Lucky Kids organizeaza tabara pentru copii in limba engleza. Clinica Ayurveda Lucky Bansko oferta tratamente de vindecare, întinerire şi detoxifiere. Hotelul organizează excursii optionale in zona, precum si drumetii in munti.
  In sezonul de schi, Lucky Bansko ofera serviciu de transfer gratuit la/ de la statia de telegondola.

Hoteluri similare

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Ikonomov Spa
Ikonomov Spa
Bansko
de la
32 Euro
Hotel Comfort
Hotel Comfort
Bansko
de la
23 Euro
Hotel Bansko
Hotel Bansko
Bansko
de la
37 Euro