Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hotel Corsa, Costinesti, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

       Dintre statiunile de la Marea Neagra, Costinestiul este considerata statiunea tineretului si beneficiaza de un peisaj pitoresc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat. Plaja extinsa poate primi peste 15.000 de turisti, iar inotul se poate practica in conditii excelente datorita inclinarii modeste a platformei continentale.   
In fiecare vara statiunea Costinesti devine locul preferat de intalnire al tuturor celor care iubesc MAREA, SOARELE si DISTRACTIA.
        Cu un total de 354 locuri dispuse in cele 3 corpuri de cladire(Corsa 1 – 66 de camera + 4 garsoniere, Corsa 2 – 62 camere, Corsa 3 – 16 camere + 2 garsoniere)Complexul Corsa va invita sa va petreceti vacanta fie in camere cu pat matrimonial, fie cu 2 sau 4 paturi, toate avand grup sanitar propriu cu gresie si faianta, mobilier nou si televizor.
         Camere cu aer conditionat sau garsoniere dotate si cu minibar. Apa calda este furnizata de cele 2 centrale termice proprii. Complexul dispune si de 2 sali de conferinte climatizate, sala mare avand apoximativ 120 de locuri, iar sala mica aproximativ 50 de locuri.

Facilitati Hotel Corsa

  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Restaurant Restaurant

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

BLUE IVY BUNGALOWS
BLUE IVY BUNGALOWS
Costinesti
de la
486 EUR
Vila Haris
Vila Haris
Costinesti
de la
19 EUR
Atena
Atena
Costinesti
de la
57 EUR