Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hotel Ciucas, Baile Tusnad, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Localizare:
In centrul statiunii Baile Tusnad intr-un cadru natural este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune.
Restaurantul cu vedere spre ambele parti padure, respectiv centrul orasului, dispune de 170 locuri, de sonorizare proprie si de orchestra la cerere.
Pe terasa restaurantului, intr-un cadru natural exista spatiu amenajat pentru servirea mesei pentru inca 60 persoane, bar de zi si bar de noapte cu billiard.
Cazare:
228 locuri cazare, structurate in 97 camere duble, 13 apartamente si 4 partamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.
Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu TV, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon si balcon, accesul facandu-se pe baza de cartela magnetica.
Apartamentele dispun de dormitor si living, avand aceleasi dotari ca si camerele duble dar fiind mult mai spatioase si impresionand prin eleganta si lux.
Facilitati gratuite: accesul la piscina, jacuzzi, sauna, parcare, de asemenea acces gratuit la internet in camera, zona Receptiei si a Barului prin fir sau prin Wireless.
Hotelul Ciucas organizeaza excursii in natura la cele mai frumoase atractii turistice din zona, Lacul Sfinta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor. 
Animalele de companie nu sunt acceptate!
Tratament:
Spa - Hotelul pune la dispoztie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adancimea de 0,5 m si un bazin de hidrokinetoterapie. De asemenea in incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.
Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor de acest gen, in timpul pauzelor, participantii se pot odihni si schimba impresii in cadrul lobby-ului aflat in incinta complexului de conferinte.
Facilitati Gratuite:
Accesul la Piscina, Jacuzzi, Sauna.
Acces gratuit Wireless in camere, receptie, bar, restaurant, piscina.
Facilitatile Gratuite nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat.
Pentru grupuri tarifele se negociaza in functie de numarul de persoane si durata sederii.
Copilul pana in varsta de 5 ani, cazat impreuna cu parintii in acelasi pat, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
Pentru copilul cu varsta cuprinsa intre 5-14 ani inclusiv, cazat impreuna cu parintii in acelasi pat se achita “Supliment Copil” sau “Pat Suplimentar + Supliment Copil” daca se doreste Pat Suplimentar in aceeasi camera.
Supliment masa pentru copii intre 5-14 ani: demipensiune - 39 LEI/zi.
Pentru copilul peste 14 ani se achita tarif integral.
Este obligatoriu prezentarea check-in a documentelor ce atesta varsta copiilor.
Tarifele sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Din considerente igenico-sanitare accesul animalelor de companie este strict interzis.
Tarife Wellness & Spa:
Procedurile de tratament se efectueaza doar la recomandarea medicului spetialist al unitatii si doar in zilele lucratoare (luni-vineri).
Efectuarea procedurilor Wellness & Spa necesita programare prealabila in limita locurilor disponibile

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Hotel Fortuna Eco
Hotel Fortuna Eco
Baile Tusnad
de la
80 EUR
O3zone
O3zone
Baile Tusnad