Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hotel Afrodita Resort & Spa, Baile Herculane, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Oferta include cazare, mic dejun bufet suedez si acces gratuit la Atrium Spa (piscina interioara, sauna finlandeza, jacuzzi, fitness).

Localizare:
In Centrul Administrativ (Centrul Nou) al Statiunii Baii Herculane, in apropierea parcului Vicol.
Afrodita Resort & Spa este un loc plin de viață și in continuă mișcare. Fiecare sezon aduce facilități noi și, totodată, noi pași spre dezvoltare.
Puteți servi masa in unul dintre cele 2 saloane - Restaurant Premier de 450 locuri sau Restaurant Labirinth de 250 locuri. De asemenea, pentru serile de vară, o opțiune excelentă este Grădina de Vară Belvedere cu o capacitate de 200 de locuri. Dacă vizita dvs la noi este in scop de afaceri, aveți la dispoziție două săli de conferințe complet echipate. Lounge Barul cu o capacitatea de 50 locuri, este un loc ideal pentru diverse intalniri și pentru a savura alături de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri, deserturi sau cocktail-uri.
Centrul Welness & SPA vă oferă posibilitatea de a evada din stresul vieții moderne și de a intra intr-o oază de calm și pace, unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră. Atmosfera, tratamentele și efectele curative ale naturii vă vor face să vă simțiți renăscut.
Cazare:
220 camere cu vedere spre munte și spre oraș, distribuite pe 10 nivele. 
Tratament:
Iată cateva dintre serviciile oferite de Med Spa:
– bazine cu apă termală sulfuroasă;
– piscină interioară cu apă caldă;
– cascadă pară;
– jacuzzi;
– saună finlandeză;
– bazin de imersie totală după sauna;
– masaj;
– șezlonguri cu hidromasaj in piscină;
– mini piscină pentru copii;
– zonă de relaxare prin cromomeloterapie.
Piscina și wellness-ul balnear stau la dispoziția clienților noștri pentru relaxare și dobandirea sănătății corpului prin excepționalele puteri tămăduitoare, curative și regenerative ale apelor termale din Băile Herculane. Oferim oaspeților noștri o atmosferă plină de relaxare și intimitate prin servicii profesioniste atat de tratament cat și de intreținere și infrumusețare grație diversității foarte mari de servicii de relaxare si terapie.
Trebuie sa incerci experientele din cadrul hotelului Afrodita Resort & Spa:
Ritualul Cleopatrei - Baie cu lapte si miere;
Masaj cu Bețe de bambus sau masaj Pindas cu plante medicinale;
Și pentru ca răsfățul să fie desăvarșit, preparate culinare ca Mușchiuleț de porc infuzat in usturoi cu piure țărănesc și sos a la chef sau Perlă de doradă umplută și creveți in sos de Porto se regăsesc in meniul restaurantului nostru.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi