Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Helios, Ocna Sibiului, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Amplasare: situat la intrarea in statiunea Ocna Sibiului, complexul beneficiaza de un cadru natural oferit de proximitatea unui parc de foioase.

Facilitati complex hotelier:
HOTEL HELIOS**** 39 camere duble, 8 camere matrimoniale, 3 apartamente standard si 2 apartamente executive.

HOTEL SALINAS*** 19 camere duble, 2 camere single si 2 apartamente.

Baza de agrement ofera un cadru perfect pentru destindere si relaxare: sala de fitness, tenis de masa si de camp, piscine cu apa dulce si sarata, masaj, sauna, baie turceasca, jacuzzi, biliard si un bar cu ring de dans si terasa. baza de tratament, centru de conferinta.

Recomandari: afectiuni reumatismale. Noua baza de tratament face posibila aplicarea, cu rezultate excelente, a procedurilor de: hidroterapie, mecanoterapie, pneumoterapie, electroterapie, balneoterapie, kinetoterapie, termoterapie.

Facilitati camere: camerele sunt fara balcon, dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, telefon, acces in camere pe baza de card magnetic.
Serviciile de masa : In restaurantul Complexului balnear Ocna Sibiului.

Facilitati copii: Copii intre 0-7 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, copii intre 7 – 16 ani platesc 50% din tariful locului in camera dubla, cu mentiunea ca sunt cazati in camera parintilor.

Valoare servicii:
- masa: pensiune completa in valoare de 80 lei / zi / persoana;
- tratament balnear 3 proceduri/zi in valoare de 40 lei zi/pers, in perioada 01.03-30.04 si 50 lei.pers./zi in perioada 01.05-31.08.2013;
- tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri.