Hammamet Garden Resort & Spa, Hammamet, Regiunea Tunisia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

http://www.hotelhammametgarden.tn/?lang=en&ptype=

Amenities

  Informatii Hammamet Garden Resort & Spa, Hammamet

  • Facilitati camere


    Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optimal de comfort cu un decor ospitalier și facilități convenabile cum ar fi aer condiţionat, televizor, cadă de baie, cabină de duş, minibar. 

  • Facilitati hotel


   Hammamet Garden vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Hammamet. Oferind o varietate de servicii și facilități, precum: zona de plajă privată, o piscină cu bar și una exterioară cu șezlonguri și umbrele pentru soare, prosoape pe plajă, pool bar și jacuzzi. De asemenea, hotelul deține, un centru spa cu hammam, restaurant, baruri și acces gratuit la internet. 

  • Facilitati pentru copii


   Cei mici au la dispoziție: club pentru copii, animatori, loc de joacă pentru copii, cameră de jocuri, scaun înalt pentru masa copiiilor. 

  • Localizare


   Hammamet Garden Resort & Spa este amplasat pe malul Mării Mediterane, în stațiunea Yasmin Hammamet, la 6 km de centru orașului și la 35 de km de aeroport. 

  • Sport si agrement


    Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ un centru spa,baie turcească/ hammam,saună,sporturi acvatice

  Hoteluri similare

  Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

  Magic Holiday Village Manar
  Magic Holiday Village Manar
  Hammamet
  de la
  465 Euro
  Magic Palm Beach
  Magic Palm Beach
  Hammamet
  de la
  406 Euro
  Sentido Phenicia
  Sentido Phenicia
  Hammamet
  de la
  481 Euro