Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Guayarmina Princess, Costa Adeje, Spania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Booking.com - Bine 7.8; Tripadvisor - 4 / 5

Hotel deosebit, construit in stil elegant, situat chiar pe promenada, la doar 150 m de plaja cu nisip Fanabe din Costa Adeje, Tenerife, la 18 km de aeroportul Reina Sofia si la 15 min de mers pe jos pe faleza fata de Playa de Las Americas. In imediata apropiere sunt numeroase magazine si restaurante.

Informatii Guayarmina Princess, Costa Adeje


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Drinks & Food


    Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante ( unul principal si restaurantul “El Mirador” ). Restaurantul principal este deschis pentru pentru servirea micului-dejun si pentru cina, iar restaurantul “El Mirador” este deschis pentru pranz. Pentru bauturi si gustari hotelul are si 3 baruri ( Bar Vitaminas, Bar Piano, Bar Princesa ), In restaurant, pentru cina, se impune un dress code pentru barbati. Acestia trebuie sa poarte pantaloni lungi si incaltaminte inchisa ( fara papuci, sandale ).

  • Facilitati camere


    Camerele hotelului sunt spatioase, luminate si confortabile si dispun de urmatoarele facilitati: camere pentru nefumatori, balcon, aer conditionat, TV prin satelit. Facilitati contracost: internet wi-fi, telefon, seif, minibar.

  • Facilitati copii


    Copiii beneficiaza de multe facilitate din partea hotelului precum piscina, program divertisment, loc de joaca, mini-club ( 4-12 ani ) si contracost babysitter.

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de 513 camere, 2 restaurante, 3 baruri, 3 piscine ( 2 piscine pentru adulti si una pentru copii), loc de joaca pentru copii, mini-club, sala de jocuri, tenis de masa, bazaar, sauna, programe de divertisment, serviciu rent-a-car si facilitate. Servicii contracost: teren de tenis, 2 terenuri squash, acces internet wi-fi, billiard, serviciu de spalatorie/curatatorie.

  • Localizare


    Hotelul Guayarmina Princess este situat in statiunea Costa Adeje, pe plaja Playa de Fanabe. Plaja este recent premiata cu "Blue Flag" pentru serviciile si facilitatile de care dispune, dar si pentru calitatea apei. Centrul comercial si parcul acvatic se afla la 1 km distanta de hotel, iar aeroportul international se afla la 20 km departare.

  • Spa & Welness


    Turistii se pot relaxa la sauna hotelului.

  • Sport si Divertisment


    Turistii se pot relaxa beneficiind de facilitatile hotelului: 3 piscine ( 2 piscine pentru adulti si una pentru copii ), sala de jocuri, renis de masa, programe de divertisment. Contracost turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: teren de tenis, teren de squash, billiard.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Iberostar Bouganville Playa
Iberostar Bouganville Playa
Costa Adeje
de la
266 EUR
Iberostar Las Dalias
Iberostar Las Dalias
Costa Adeje
de la
312 EUR
BEST JACARANDA
BEST JACARANDA
Costa Adeje
de la
224 EUR