Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Thassos Grand Beach Hotel, Limenaria, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul se afla la cativa metri de centrul pitoresc al statiunii Limenaria si la cativa metri de plaja cu nisip. Recomandat celro care isi doresc o vacanta relaxanta la malul marii.
Situat în Limenaria, la 100 de metri de plaja Limenaria, Thassos Hotel Grand Beach are un restaurant, un bar, piscină sezonieră în aer liber și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele are un lounge comun și camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. Oaspeții beneficiază de room service și de un club pentru copii.
Unitățile de cazare ale hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu dulap.
Thassos Hotel Grand Beach servește mic dejun tip bufet sau continental.
Hotelul are un loc de joacă pentru copii.
Plaja Metalia este la 1,1 km de Thassos Hotel Grand Beach, iar plaja Trypiti se află la 2 km.
Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
web: https://www.grand-beach-hotel.gr/

Facilitati Thassos Grand Beach Hotel

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Restaurant Restaurant
  • Tobogan Tobogan
  • Free parking Free parking

Informatii Thassos Grand Beach Hotel, Limenaria

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera mic dejun bufet continental sau demipensiune (meniu la alegere din mai multe preparate). Hotelul are un restaurant si un bar.

  • Facilitati camere


    Toate camerele au aer conditionat (contra cost, se achita la fata locului), acces gratuit la internet WIFI, TV satelit, seif (contra cost, se achita la fata locului), baie spatioasa cu cada sau dus, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei; Studiourile au capacitatea maxima de 2 persoane, apartamentele au capacitatea maxima de 4 persoane.

  • Facilitati copii


    Cei mici au la dispozitie un loc de joaca exterior si diverse jocuri si puzzle-uri. La solicitare, contra cost, se ofera meniuri speciale pentru copii.

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: sala TV comuna, inchiriere masini si biciclete, acces gratuit la internet WIFI, parcare, facilitati pentru copii, darts (contra cost), biliard (contra cost), restaurant, bar.

  • Localizare


    Hotelul se afla la numai cativa metri de plaja cu nisip, la mica distanta de centrul statiunii Limenaria, cu magazine si taverne. Capitala insulei, Limenas, se afla la 30 minute de mers cu masina.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

The Dome Luxury Hotel
The Dome Luxury Hotel
Limenaria
de la
135 EUR